newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: "Asta-i tineretea noastra", dupa Kenneth Lonergan, in regia lui Radu Iacoban


PDF Print
A | a
E-mail
de Catalina Oancea | Miercuri, 30 mai 2012, 17:17 webReleases | Cultura

Godot | Foto: webPR.ro
Vineri, 1 iunie, la ora 19.00, va avea loc la Godot Cafe-Teatru piesa "Asta-i tineretea noastra", dupa Kenneth Lonergan, cu Paul Ipate, Ioana Blaj, Conrad Mericoffer, in regia lui Radu Iacoban si scenografia de Ana Ularu.

Trei adolescenti se joaca de-a adultii intr-o noapte. Sunt plini de energie, sunt simpatici, se iubesc, se urasc, se ajuta, se descopera unul pe altul, dar,  in zorii zilei,  descopera ca au crescut, au devenit maturi.

Inspirat de textul lui Kenneth Lonergan, "This is Our Youth", text care a stat la baza unor productii celebre pe Broadway si West End, spectacolul "Asta-i Tineretea Noastra", in premiera nationala la Godot Cafe Teatru, vine cu un bonus de prospetime si vitalitate pentru spectatorii dornici sa vizioneze un act teatral contemporan. Comedia e la ea acasa, textul e scris cu inteligenta fina, iar actorii sunt dornici sa isi seduca publicul.

"Naivitate copilareasca, revoltele personale fata de mediul familiar, dorinta de aventura si sex prin care trece adolescentul Warren ii dau in final, maturitate si sunt senzational, cu firesc, interpretate de Paul Ipate. Rar se poate descoperi o tratare a unui astfel de rol dificil de catre un tanar actor, bogata in sensuri credibile, naturalete in expresie si gest, cum dezvolta Paul Ipate in Warren, dovedind ca este un talent desavarsit."

"Ioana Blaj este Jessica, fata aparent misterioasa cu pretentii de tanara provocatoare . Excelent dezvaluie actrita, fata dubla a personajului."

"Asta-i tineretea noastra" se inscrie in categoria "teatrului adevarat". Se  refera la starea existentei tinerei generatii de astazi, dar poate interesa si pe cei varstnici prin evocarea tendintelor firesti si adolescentei lor. Este un spectacol deosebit, infaptuit inspirat de o echipa tanara, ce garanteaza o evolutie remarcabila pentru viitorul teatrului nostru. Iata, ca prin teatrul independent, tinerii se pot afirma si convinge de calitatile lor. Evident, cei care le si detin si cauta cu efort calea exprimarii."

Rezervari:
Tel: 021.31.61.682 si 0736.414.244 (L-D 11:00 - 23:00)
E-mail: contact[at]godotcafeteatru.ro

Pret bilet :25 lei

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   | 
  309 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings