newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Pe 2 iunie, byron canta unplugged pe Terasa Verona alaturi de Alexandru Andries, Ada Milea, Ioana Mantulescu si cvartetul A Quattro; lansare Blu-ray Live Underground


PDF Print
A | a
E-mail
de byronmusic | Luni, 28 mai 2012, 12:50 webReleases | Cultura

verona | Foto: webPR.ro
Sambata, pe 2 iunie, incepand cu ora 19:00, pe Terasa Verona din Bucuresti (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, in curtea librariei Carturesti), trupa byron va lansa primul concert romanesc pe disc Blu-ray, cu o calitate impecabila a sunetului si imaginii. Live Underground, filmat in Salina Turda si produs in parteneriat cu Empire Video Production si cu participarea HBO Romania, inseamna peste 100 de minute de muzica si aproape jumatate de ora de materiale bonus. Iar cum ocazia era tocmai buna pentru un concert, byron va vor canta unplugged cu multa dragoste intr-o seara de vara alaturi de invitatii speciali Alexandru Andries, Ada Milea, Ioana Mantulescu si cvartetul A Quattro.

Discul Blu-ray Live Underground, cea mai recenta productie video a trupei, contine inregistrarile Full HD ale concertelor sustinute in noiembrie 2010 in Salina Turda. Atunci, formatia a coborat la peste 100 de metri sub pamant si a cantat atat unplugged cat si electric alaturi de invitatii Nicu Alifantis, Ioana Mantulescu, Rene Popescu, Alex Gorneanu si Gabriel Balasa. Concertele sunt insotite de un track audio suplimentar ce contine comentariile trupei, iar printre materialele bonus se numara un documentar despre salina prezentat de Marius Florea Vizante, un making-of si varianta demo a piesei -žRunning in Circles- ce va aparea pe urmatorul album de studio.

Va asteptam asadar sambata seara, pe 2 iunie, la Terasa Verona din Bucuresti. Incepand cu ora 19:00, trupa byron va sustine un concert unplugged extraordinar alaturi de Alexandru Andries, Ada Milea, Ioana Mantulescu si cvartetul A Quattro. Vom lansa Live Underground pe Blu-ray, vom canta unplugged ca pentru o seara de vara si cine stie ce idei ne mai vin pana atunci.

Pret bilet: 30 lei
Terasa Verona- str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, sector 1, Bucuresti (in curtea librariei Carturesti), telefon 0732 003 060

byron:
Dan Byron-voce, chitara acustica, flaut
Costin Oprea- chitara acustica
6fingers- chitara acustica, voce, glockenspiel, acordeon, melodica
Laszlo Demeter-“ bass
Dan Georgescu- tobe, percutie

Website: http://byronmusic.ro
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Trailer Live Underground: http://youtu.be/I-qAzakseuc
  453 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by