newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Trupa byron anunta turneul de promovare a DVD-ului Live Underground si parteneriatul cu Empire Video Production


PDF Print
A | a
E-mail
de byronmusic | Vineri, 20 aprilie 2012, 15:03 webReleases | Cultura

afisweb_empire | Foto: webPR.ro

Joi, pe 3 mai, in clubul bucurestean The Silver Church va avea loc cu participarea HBO Romania concertul de lansare a celui mai nou produs discografic byron: DVD-ul Live Underground, filmat in noiembrie 2010 in salina din Turda la peste 100 de metri adancime. Formatia a sustinut atunci doua concerte: un set unplugged pe insula de sare de pe lacul subteran si un concert electric in amfiteatrul din mina Rudolf. Invitati speciali cu aceasta ocazie au fost Nicu Alifantis, Ioana Mantulescu, Alex Gorneanu, Rene Popescu si Gabriel Balasa.

Dupa concertul de lansare de la Bucuresti, formatia va pleca intr-un turneu national de promovare a materialului. Datele de turneu confirmate pana in prezent sunt:

11 mai-  Constanta, Goblin

12 mai- Targoviste, La Scriitori

18 mai- Piatra Neamt, Club High Life

19 mai- Iasi, Underground Pub

24 mai- Sibiu, Oldies Pub

25 mai- Cluj, Euphoria Music Hall

8 iunie- Timisoara, Club Taine

9 iunie- Arad, Club Flex

Pe langa cele doua concerte, DVD-ul Live Underground va mai contine galerii foto, secvente making-of, interviuri cu cei implicati in proiect, un documentar despre salina Turda prezentat si narat de actorul Marius Florea Vizante si multe alte surprize. De asemenea, in concert a fost interpretata si o piesa noua, "Running In Circles", ce va aparea pe urmatorul album de studio.

Live Underground pe DVD si Blu-ray este produs in parteneriat cu Empire Video Production. Empire Video Production este o companie specializata si integrata, infiintata in 1992, care ofera servicii complete de productie audio/video, management al productiei si consultanta.

Live Underground a fost inregistrat in High Definition cu ajutorul a 8 camere video, una dintre ele montata pe o macara de 12 metri lungime  oferind niste perspective spectaculoase asupra salinei si a formatiei de pe scena. Pentru cei care isi doresc o calitate deosebita a sunetului si imaginii, Live Underground va fi lansat in editie limitata si pe Blu-ray, fiind primul concert romanesc disponibil in acest format.

Director de imagine: Andrei Baltaretu

Inginer de sunet: Victor Panfilov

Website: http://byronmusic.ro

Facebook: http://facebook.com/byronmusic

Youtube: http://youtube.com/byronvideos

Empire Video Production: http://www.empire.ro

 

  257 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by