newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Atelier de colaj, origami si decoratiuni (6-13 ani)


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia Calea Victoriei | Joi, 12 aprilie 2012, 18:02 webReleases | Cultura

Din 25 aprilie, Scoala de Arte si Maniere va invita sa participati la Atelierul de colaj, origami si decoratiuni (6-13 ani), sustinut de Teodora Varzaru, Presedintele Uniunii Studentilor de la Arte si profesor de modelaj.

Colajul poate transmite cel mai bogat mesaj, desi pare cea mai simpla tehnica de exprimare a talentului artistic. Aceasta tehnica poate deveni un prilej de sondare a propriei creativitati si pasiuni pentru arta, impulsionand experimentarea si jocul constructiv.

Pe parcursul celor 5 ateliere vom folosi, pe langa hartie, si materiale neconventionale, pe care nu le asociem cu ideea de colaj - plante uscate, margele, bucati de material textil. Vom construi felicitari pentru cei dragi cu ajutorul hartiei colorate, dar vom folosi si obiecte din natura, care ne vor ajuta la crearea unui tablou minunat. Pe langa diferitele seminte si plante uscate, vom invata sa cream forme din hartie, folosindu-ne de celebra tehnica origami.

De asemenea, ne vom decora obiecte vestimentare si vom construi papusi neconventionale din carpa, prin intermediul tehnicii colajului si a tehnicii compozitiei proprii.

Lector: Teodora Varzaru
Data incepere: 25 aprilie 2012, ora 18:30
Numar ateliere:5
Frecventa: saptamanal, miercuri
Varsta: 6-13 ani
Cost: 225 de lei
Locatie: Scoala de Arte si Maniere - Str Stefan Mihaileanu, nr 28B, mezanin, ap 2 (harta)
Inscriere la diana[at]victoriei.ro
Informatii la 0735.863.845

  301 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by