newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: byron canta unplugged pe 9 martie la Clubul Taranului


PDF Print
A | a
E-mail
de byronmusic | Miercuri, 22 februarie 2012, 16:49 webReleases | Cultura

afis2 | Foto: webPR.ro
Dupa ce isi vor petrece ziua de 1 martie impartind martisoare muzicale la Timisoara, cei de la byron se vor intoarce la Bucuresti unde vor sustine un concert special pe 9 martie la Clubul Taranului, incepand cu ora 22:00. Chiar daca martisoarelor le-a cam trecut vremea, devenind mai degraba mortisori, muzica baietilor va fi mai vie ca nicicand mai ales intrucat concertul va fi sustinut in formula unplugged.

Veti putea astfel auzi piese de pe Forbidden Drama, A Kind of Alchemy sau Perfect in versiuni complet acustice, uneori diferind considerabil de cele de pe albumele de studio. Pentru o idee despre cum suna muzica byron unplugged, puteti urmari pe canalul de Youtube al trupei (http://youtube.com/byronvideos) atat clipuri de pe DVD-ul unplugged Acoustic Drama, cat si un clip din setul acustic sustinut in Salina Turda pentru DVD-ul Live Underground.

Trupa byron s-a infiintat acum cinci ani, iar de atunci nu a stat locului nici o clipa. Din 2006 si pana azi au lansat doua albume de studio cu compozitii proprii, primul DVD unplugged romanesc, Acoustic Drama, difuzat de catre MTV Romania, si un album cu piese romanesti mai mult sau mai putin cunoscute, reinterpretate in maniera proprie cu aportul unor mari artisti (Nicu Alifantis, Alexandru Andries, regizorul Nae Caranfil si multi altii). In aceasta primavara urmeaza sa fie lansat DVD-ul Live Underground, filmat in salina din Turda, care a fost deja difuzat partial de catre HBO Romania. Pe langa un set unplugged si un concert electric, materialul va mai contine un documentar prezentat de actorul Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicati si un making-of. Concertul din salina contine, printre altele, piesa Running in Circles, ce va aparea pe urmatorul album de studio la care se lucreaza in prezent. Live Underground va putea fi urmarit pe HBO pe 11 martie de la ora 11:15 AM.

Daca vreti sa reascultati muzica celor de la byron pana la concert, sau acum ati auzit prima oara de ei si sunteti curiosi cum suna, primele doua albume de studio, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, sunt disponibile la download gratuit de pe blogul trupei: http://tinyurl.com/download-byron.

Va asteptam asadar pe 9 martie la Clubul Taranului din Bucuresti (Sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei, zona Piata Victoriei) pentru un concert unplugged alaturi de trupa byron. Concertul va incepe de la ora 22:00, iar intrarea va fi 30 de lei. Primele 50 de fete care trec pragul Clubului Taranului vor primi un cadou special din partea trupei. Am fi zis in continuare cu un mortisor inclus, dar mai bine nu. Radem, glumim, dar nu parasim incinta!

byron:
Dan Byron voce, flaut, chitara acustica
6fingers chitara acustica, voce, glockenspiel, acordeon
Costin Oprea  chitara acustica
Dan Georgescu  bass
Vlad Bolborea  tobe, percutie

http://byronmusic.ro/
http://facebook.com/byronmusic
http://twitter.com/byronmusic
http://youtube.com/byronvideos
  425 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by