newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Problema libertatii individuale in opera "Traviata", de G.Verdi


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia Calea Victoriei | Marţi, 10 ianuarie 2012, 9:30 webReleases | Cultura

Fundatia Calea Victoriei si Opera Nationala Bucuresti va invita joi, 19 ianuarie, ora 19.00, la o conferinta-eveniment cu charismaticul dirijor si povestitor Tiberiu Soare, care ne va vorbi despre Problema libertatii individuale in opera "Traviata", de Giuseppe Verdi.

Tiberiu Soare este unul dintre cei mai valorosi si cunoscuti dirijori din tanara generatie. Dincolo de talentul de dirijor, Tiberiu este un povestitor pasionat si pasionant, capabil sa apropie publicul larg de opera marilor compozitori intr-o forma neconventionala, erudita dar si cu umor.

Acest eveniment deschide o serie de sase conferinte ce se vor desfasura lunar in Foaierul Galben al Operei Nationale Bucuresti, din ianuarie pina in iunie 2012.

Programul cultural "Pentru ce mergem la Opera?", initiat de Fundatia Calea Victoriei impreuna cu Tiberiu Soare si gazduit cu generozitate de ONB, isi propune sa initieze tinerii si publicul larg in frumusetea si complexitatea muzicii de opera, prin abordarea tematicii ei in cadrul unor conferinte-eveniment. Noutatea proiectului consta in abordarea tematicii muzicii de opera intr-o maniera interactiva si relaxata, ce permite apropierea publicului de un stil de muzica pe cat de spectaculos pe atat de greu accesibil pentru cei neinitiati.

Subiectele/Operele abordate in cadrul conferintelor fac parte din repertoriul actual al Operei Nationale Bucuresti, astfel incat, dupa familiarizarea cu cateva notiuni teoretice si istorice in cadrul conferintelor sustinute de Tiberiu Soare, participantii pot vedea sau revedea cu alti ochi operele aduse in discutie, consolidindu-si cunostintele prin experienta personala.

Lector: Tiberiu Soare

Data: 19 Ianuarie 2012 Ora: 19:30

Cost: 15 lei Cost studenti: 10 lei (biletul se achizitioneaza doar de la Opera Nationala Bucuresti)

Locatie: Sala Studio (Foaierul Galben) a Operei Nationale Bucuresti

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  334 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by