newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Revealing the movement cursuri de dans contemporan pentru incepatori si intermediari


PDF Print
A | a
E-mail
de LauraArgeseanu | Vineri, 18 noiembrie 2011, 20:57 webReleases | Cultura

Attitude Ballet Studio Logo | Foto: webPR.ro
Attitude Ballet Studio continua seria cursurilor de dans contemporan sustinute de coregrafa Andreea Novac. Sub numele Revealing the movement studioul va propune, pana la finele anului, doua noi module destinate incepatorilor si intermediarilor.

Cursul de dans contemporan pentru incepatori se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa se exprime, indiferent de pregatirea si conditia lor fizica.

Ne vom concentra pe intelegerea mecanismelor de functionare a corpului si vom explora notiuni precum timp si spatiu, ritm, dinamica, mobilitate, forma.

Vom incerca apoi sa improvizam, sa ne antrenam sensibilitatea, imaginatia si creativitatea printr-o serie de exercitii si improvizatii, iar atentia va fi indreptata spre a cauta, intelege si dezvolta propriul mod de a ne misca.

Vom explora, de asemenea, notiuni de compozitie, incercand sa dam forma si context lucrurilor asimilate anterior. Cursul va alea loc in zilele de miercuri (30 noiembrie, 7, 14, 21 decembrie), intre orele  19.00 - 21.00. Pretul intregului curs este de 200 RON, iar numarul maxim de participanti este de 6 persoane.

Cursul de dans contemporan pentru intermediari pune accent pe creativitate, cooperare (a dansa impreuna cu alti oameni poate stimula implicarea si poate fi de un entuziasm contagios), ascultare activa (dansul presupune o permanenta negociere a interiorului cu exteriorul, o prezenta constanta in spatiul intern si extern), pe initiativa, deschidere si disponibilitate.

Dansul inseamna comunicare constanta. Corpul in miscare comunica continuu. Fiecare experienta pe care o traim trece prin corp si lasa urme in corp.

Invatam sa dansam experimentand, permitandu-ne sa ne jucam, sa cautam, sa gresim, sa o luam de la capat, sa modificam, pana cand sensibilitatea si imaginatia noastra isi vor gasi forma exterioara optima de exprimare.

Vom intra in experiente noi cu o minte deschisa si un corp curios. Vom explora intuitiv si vom face alegeri, le vom dezvolta prin miscare pana cand vom ajunge la un limbaj personal.

Vom afla nu un singur raspuns, ci vom descoperi posibilitati de a fi, de a simti, de a relationa si interactiona, de a ne exprima.

Cursul va alea loc in zilele de luni (28 noiembrie, 5, 12, 19 decembrie, intre orele  19.00 - 21.00. Pretul intregului curs este de 200 RON, iar numarul maxim de participanti este de 6 persoane.

Inscrierile

Se fac la sediul Attitude Ballet Studio (Maria Rosetti 33) dupa cum urmeaza:
  • in zilele de 21, 23 noiembrie - intre orele 18.00 - 19.00
  • in data de 25 noiembrie intre orele 19.00 - 20.00
Persoana de contact: Laura Argeseanu
Adresa de e-mail: contact[at]attitudeballet.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  163 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings