newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Dansatori zburatori de la Sukhishvili sosesc maine la Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 15 noiembrie 2011, 18:22 webReleases | Cultura

sukhisvili3 | Foto: webPR.ro
Maine, 15 Noiembrie, sosesc la Bucuresti celebrii dansatori georgieni ai trupei Sukhishvili care urmeaza sa sustina miercuri, in premiera absoluta, un spectacol in Romania, la Sala Palatului.

Cei 80 de artisti, coregrafi, muziceni si staff tehnic vor fi cazati la hotelul Ibis Gara de Nord unde vor face si repetitia principala sub supravegherea coregrafului Iliko Sukhishvili Jr, nepotul fondatorului trupei, Iliko Sukhishvili.

Spectacolul de la Bucuresti face parte din turneul Sukhishvili Balakan Tour 2011 care a inceput in urma cu o saptamana.

Cele trei spectacole de pana acum, sustinute la Atena, Sofia si Varna s-au tinut cu casa inchisa, iar pentru spectacolul pe care trupa Sukhishvili il va sustine la Bucuresti, la Sala Palatului, miercuri 16 noiembrie ora 20.00, biletele se mai gasesc inca la casa de bilete a Salii Palatului si in reteaua Eventim.

Trupa de balet Sukhishvili este considerata de catre o mare parte a presei internationale ca fiind cea mai buna trupa de dansuri din lume, cu o traditie ce incepe in anul 1945. ”Zburatorii georgieni” au sustinut aproape 10.000 de spectacole pe toate continentele, beneficiind de peste 50 de milioane de spectatori.  Artistii georgieni au urcat de-a lungul timpului pe scene celebre precum Albert Hall, The Coliseum, The Metropolitan Opera, Madison Square Garden, insa recordul mondial l-au inregistrat in urma celor 14 spectacole sustinute pe scena Scala din Milano.

Video

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  345 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by