newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Campania "Scoate monstrii din birou" continua pana la data de 31 ianuarie 2011


PDF Print
A | a
E-mail
de Ecotic | Luni, 17 ianuarie 2011, 15:57 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

ECOTIC prelungeste pana la data de 31 ianuarie 2011 campania "Scoate monstrii din birou", destinata colectarii deseurilor de echipamente electrice si electronice din companii, dand astfel posibilitatea mai multor entitati sa intre in cursa pentru cele 50 de laptopuri.

"Am decis sa extindem perioada de colectare cu doua saptamani, deoarece la finalul anului 2010 au existat solicitari din partea mai multor companii de a ridica DEEE, dar perioada Sarbatorilor si formalitatile necesare ridicarii nu ar fi permis inscrierea lor in competitie", a declarat Valentin Negoita, Presedintele ECOTIC.

Mecanismul promotiei prevede ca pentru fiecare 20 de kg de deseuri electrice predate, o companie primeste o intrare la tragerea la sorti cu premii constand in 50 de laptopuri. Mai multe deseuri predate, mai multe sanse de castig!

Pentru a participa la campanie este necesara lansarea unei comenzi de predare a DEEE-urilor prin completarea unui formular simplu pe siteul www.monstriidinbirou.ro.

ECOTIC trimite un colector la sediul companiei pentru a ridica deseurile, urmand sa le cantareasca si sa transmita ulterior cantitea exacta colectata, alocand in sistem numarul aferent de intrari la tragerea la sorti.

Castigatorii premiilor se vor desemna prin tragere la sorti in luna februarie 2011, dupa ce vor fi confirmate si ridicate toate comenzile inregistrate pana la data de 31 ianuarie 2011.

Campania se adreseaza exclusiv companiilor, institutiilor si organizatiilor din Romania in vederea colectarii selective, corecte si ecologice a deseurilor rezultate de pe urma casarii echipamentelor electrice si electronice.

Depozitate, acestea se transforma in timp in monstrii ce atenteaza la sanatatea angajatilor si a mediului inconjurator si blocheaza resurse importante de materie prima necesara realizarii de noi produse.

Despre Ecotic

ECOTIC este organizatia colectiva de gestionare a DEEE din domeniul IT&C si al electronicelor de consum. Incepand cu anul 2007, ECOTIC a amplasat in tara peste 400 de containere destinate colectarii selective a DEEE. Volumul de deseuri colectate de ECOTIC in 2009 a fost de 10.500 de tone, echivalentul a 20.000 de frigidere, 10.000 de masini de spalat, 160.000 de calculatoare si monitoare, 70.000 de televizoare si 180.000 de imprimante si copiatoare. Cantitatea colectata de catre ECOTIC anul trecut reprezinta aproximativ 30% din totalul de DEEE-uri colectate la nivel national in 2009 si constituie 31% din totalul de echipamente electrice si electronice vandute de membrii organizatiei in anul 2008.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  



1001 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings