newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: 1MaiMare si Miscarea de Sanatate 2010 deschid sezonul de cantare pe Plaja din Vama  


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 27 aprilie 2010, 16:37 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

De 1 Mai, pe Plaja din Vama Veche, are loc 1MaiMare, evenimentul care, sub egida Stufstock, reuneste o serie de concerte rock speciale Vita de Vie, E.M.I.L., Urma, Za Duff, Chester, Replace si care, impreuna cu Miscarea de Sanatate 2010, campania exclusiva a postului Radio Romania Actualitati dedicata sportului si miscarii in aer liber, deschide oficial seria manifestarilor culturale si ecologice din Vama Veche de anul acesta. Un singur concert, 1MaiMare!

Realizat de Capricorn and Capricorn Productions, casa de productie care de sapte ani participa la organizarea festivalului Stufstock, 1MaiMare propune, incepand de anul acesta, un eveniment organizat pe plaja, langa mare, si care sa reuneasca pe aceeasi scena artisti care reprezinta diverse genuri muzicale ascultate in Vama, in locul concertelor mici, desfasurate in diverse locatii.

1MaiMare vine sa ofere celor care traiesc in spiritul Vamii un punct de interes, o serie de concerte live cu Urma (adult alterantive), E.M.I.L. (pop/punk/rock), Vita de Vie (alternative), Chester (emo/pop/punk), Za Duff si Replace.  

Concertele vor fi prefatate, la amiaza, de o invitatie la dans pe plaja adresata de postul public de radio turistilor aflati pe litoral. De 1 mai, in colaborare cu Federatia Romana de Dans Sportiv, campania RRA „Miscarea de Sanatate 2010” va lansa pe undele marii si pe undele hertiene demonstratii live de rock’n roll si street dance facute de profesionisti in domeniu de la trei cluburi de dans sportiv din Constanta. Astfel, sloganul RRA "Tine pasul cu viata!” va fi sustinut de miscarea prin dans, impreuna cu Felix Crainicu, realizatorul emisiunii fanion "Matinal", care este si instructor de dans latino, impreunã cu „DJ”-ul celei mai ascultate emisiuni matinale din Romania, Eugen Rusu, si cu Viorela Panculescu, moderatoarea  emisiunii de la 10:00 la 13:00.

Vama este pregatita sa  primeasca public din toata tara si sa deschida  sambata aceasta seria de evenimente care promoveaza atat muzica, dar si teatrul, filmul, literatura, fotografia, street-art-ul si, din ce in ce mai mult, atitudinea ecologica, in asteptarea Stufstock 2010.

Vama Veche, indiferent daca a fost salvata sau pierduta, a fost intotdeauna pentru noi Kilometrul zero al acestei tari”, spun baietii de la E.M.I.L. „Este locul unde muzica noastra se imbina cel mai bine cu atmosfera din public si cu cea de la terase si singurul loc de pe litoral unde poti asculta pe malul marii un Rancid pus ‘la blana’ in boxele barului din spatele tau. Este cel mai placut mod posibil sa incepem aceasta vara la un festival 1MaiMare pe plaja din Vama Veche, la care suntem siguri ca vor veni foarte multi oameni din tara – pe o mica parte dintre acestia o sa ne bucuram sa ii revedem dupa turneul nostru national, “Stiu, ti se pare absurd Tour”, proaspat incheiat.”

E.M.I.L. are un mesaj pentru publicul din Vama: “Puneti-va tenesii de razboi, geaca groasa de stat pe plaja, bandana cu capete de mort peste nas, alimentati cu combustibil si ne vedem la pogo pe plaja!”  

"Pentru noi nu este un concert ca oricare altul”, spune Danescu, de la Vita de Vie. „1 Mai ne gaseste intotdeauna la mare, e o traditie pe care vrem sa o pastram. Ne bucuram, de asemenea, ca vom fi in Vama Veche, acolo publicul stie cu ce se mananca ce cantam noi."

„Miscarea de Sanatate 2010” este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio si urmareste sa-i indemne pe ascultatori la diferite forme de miscare, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia. Cu acest eveniment din Vama Veche, Radio Romania Actualitati vine in sprijinul publicului tanar, energic si dinamic, oferindu-i oportunitati de miscare si divertisment de calitate.

Odata cu lansarea pe piata din Romania, Tuborg a organizat sau a fost partenerul unor evenimente muzicale de exceptie”, spune Doron Zilberstein, Vice Presedinte Marketing Tuborg Romania. „Si de aceasta data, ne bucuram sa fim alaturi de toti tinerii care sarbatoresc 1 Mai in Vama Veche, cea mai neconventionala locatie de pe litoral, alaturi de muzica buna si bere de calitate”, adauga Zilberstein.

Gremlin Computer, firma de colectare si de reciclare a deseurilor, se alatura proiectului 1MaiMare pentru oportunitatea de a se adresa direct celor care vin in Vama, pentru sustinerea unui mediu curat. „Dorim sa vorbim, prin intermediul publicului de aici, despre necesitatea colectarii si a reciclarii deseurilor, pentru a ni se alatura in crearea unui viitor mai curat, pentru noi toti”, spune Ema Georgescu, director de marketing Gremlin Computer.

Evenimentul de sambata aceasta este realizat si cu sprijinul Primariei Mangalia, al Primariei din Limanu si al agentilor hotelieri din sudul litoralului.

De 1 Mai deschidem sezonul de cantare. La mare, pe Plaja din Vama Veche! 

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  564 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings