newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Toamna se numara  bobocii la Sensiblu


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 13 octombrie 2009, 11:56 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Bursele Sensiblu | Foto: Sensiblu
Sensiblu, cea mai mare retea de farmacii din Romania si companie membra a grupului A&D Pharma Holdings, anunta o noua serie de bursieri, in cadrul programului “Sensiblu, burse sociale private”.

Proaspetii studenti admisi in primul an de studiu se alatura celor 64 de studenti care beneficiaza deja de bursele oferite de Sensiblu in intreaga tara. Pentru anul universitar 2009 – 2010, Sensiblu a alocat 231.000 Ron destinati celor 71 de bursieri din toate centrele universitare. Anul 2010 reprezinta anul in care prima promotie de studenti care beneficiaza de bursele Sensiblu inca din anul 2004 devin licentiati ai Facultatii de Farmacie.  

In anul universitar 2009 - 2010 vor beneficia de bursele Sensiblu un numar de 7 studenti din anul I, 12 din anul II, 19 din anul III, 19 din anul IV si un numar de 14 studenti din anul terminal.  

“In Sensiblu este foarte importanta competenta farmacistului, care este factorul cheie al calitatii serviciilor pe care le oferim pacientilor. Mai mult decat atat, trebuie sa recunoastem ca numarul celor care urmeaza cursurile facultatilor de farmacie din tara este in scadere. In calitatea noastra de lider pe piata farmaciilor ne-am sesizat la acest semnal de alarma si putem spune ca eforturile noastre au fost recompensate din plin de seriozitatea acestor tineri bursieri”, a afirmat Claudiu Opran, Chief Operating Officer Sensiblu.

Studentii care au fost acceptati in programul Sensiblu au indeplinit urmatoarele conditii: venitul mediu pe membru de familie trebuie sa fie mai mic sau egal cu salariul de baza minim brut pe tara, facultatea la care s-au inscris sa se situeze intr-un centru universitar, altul decat localitatea de resedinta. Pentru a-si mentine bursa, incepand cu anul II, acestia trebuie sa obtina media de absolvire peste 8,00.  

Programul “Sensiblu, burse sociale private” a fost lansat in septembrie 2004 si este primul program privat de burse sociale care urmareste sa ii ajute financiar pe studentii care vor sa urmeze cursurile unei facultati de farmacie, dar care nu au posibilitati materiale suficiente.  

“Pentru mine farmacistul reprezinta o veriga foarte importanta in asigurarea sanatatii populatiei, fara de care sistemul ar pierde legatura intre medic si pacient; el este un stalp de baza atat in educatia continua a populatiei in domeniul sanatatii, cat si in cercetarea si dezvoltarea domeniului medical. Datorita Burselor Sensiblu am apelat mai putin la resursele financiare ale parintilor si am reusit sa imi procur mai usor materialele didactice necesare pentru a ma pregati cat mai bine in domeniul pe care l-am ales” a declarat  Madalin Postolache, student anul V la Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi.

„Profesia de farmacist inseamna cunoastere, inseamna disponibilitate fata de nevoile pacientului, inseamna dorinta de a fi de folos oamenilor care au nevoie de tine, la momentul oportun. Pentru mine Sensiblu a fost o oportunitate de a-mi atinge idealurile prin prisma bursei ce mi-a fost oferita si totodata o modalitate de a accede la ceea ce inseamna, realmente, profesia de farmacist. Sensiblu mi-a oferit, pe langa sprijinul material, si un suport informational pentru a ma pregati pentru viitoarea mea profesie,” sustine Frincu Roxana Petronela, studenta in anul IV la Facultatea de Farmacie a Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes", Timisoara.
 
Despre Sensiblu

Recunoscut anul acesta pentru a doua oara ca SUPERBRAND, Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii sub un brand. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor 219 farmacii din 51 de orase, este imbinarea intre solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.sensiblu.com. 

Pentru mai multe informatii contactati: 

A&D Pharma        
Veronica Burlacu
PR Manager
Tel: +0726 301572
presa@adpharma.ro

GMP PR
Anamaria Constantinescu
Tel: +40 740 426 835
E-mail: anamaria.constantinescu@gmp.ro

 Citeste mai multe despre     |   | 
  603 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by