newsletter rss
HotNews.ro

Germanos a obtinut Golden Award la PR Awards


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 1 octombrie 2009, 12:46 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

logo Germanos
logo Germanos
Foto: Germanos
Campania „Tine-ti viata in propriile maini” a companiei GERMANOS Telecom Romania a primit premiul „Golden Award for Excellence (Premiul de Aur pentru Excelenta)”, la categoria „Responsabilitate Sociala si dialog cu grupurile cointeresate” la PR Awards, pentru campania de Responsabilitate Corporativa. Proiectul a fost implementat cu sprijinul V+O Communication.

Multumim juriului pentru ca a ales programul nostru, o initiativa menita sa diminueze accidentele rutiere cauzate de uitilizarea telefonului mobil la volan. Acest premiu ne onoreaza si ne stimuleaza sa dezvoltam proiectul „Tine-ti viata in propriile maini” la o scara mult mai mare pe parcursul anului 2010 ”, a declarat Adelina Pasat, Marketing Manager la Germanos Telecom Romania.

Campania a luat nastere in 2007 iar pe parcursul lui 2008 & 2009, Germanos a extins proiectul devenind o campanie nationala. Scopul este educarea soferilor din Romania cu privire la utilizarea unui sistem “hands free” cand vorbesc la telefon in timp ce conduc un autovehicul, astfel minimalizand riscul producerii unui accident. Implicarea a constat mai mult decat in diseminarea materialelor informative pe strazi, prin brosuri, reprezentantii Germanos au mers la scoli de soferi din orasele importante pentru a le explica viitorilor soferi importanta unui sistem „hands free”. Abordarea s-a bucurat de o primire buna din partea soferilor in devenire.

In urma actiunilor de sampling din iunie si iulie 2008, la intersectiile principale din tara, 74.960 de soferi si 87.790 consumatori de telefonie mobila au fost informati cum sa evite riscurile utilizarii telefonului mobil prin utilizarea de sisteme „hands free” la volan si peste 1 milion de oameni au fost informati in 2009.

1.200 de manageri de companii cu flote auto mari au fost informati printr-o campanie de tip „direct mail” cu privire la importanta introducerii in politicile auto pentru angajati, ca obligatorie, a utilizarii dispozitivelor „hands free” la volan. Peste 1.000 de viitori soferi din cele 30 de scoli de soferi au participat la prezentarea Safe Drive, sustinuta in cadrul cursurilor de legislatie privind traficul din orasele mentionate, in 2009.

Radio Romania Actualitati este partenerul media al campaniei Safe Drive – stiri si concursuri au fost transmise in fiecare dupa-amiaza, timp de peste o luna, cu privire la campania Safe Drive in iunie si iulie.

In 2009, campania beneficiaza de sprijinul Politiei Romane, prin intermediul Politiei Rutiere, care a sustinut o campanie informationala cu privire la pericolele vorbitului la telefon fara un sistem „hands free” la volan.

Deoarece campania este in desfasurare, rezultatele finale vor fi evaluate la sfarsitul anului 2009. „Anul acesta am dezvoltat un parteneriat strategic cu Politia Romana, maximizand impactul in randul conducatorilor auto. Germanos militeaza pentru limitarea folosirii telefonului mobil la volan iar atunci cand este absolut necesar sa vorbim, recomandam utilizarea unui sistem tip «maini libere » care denota responsabilitate fata de propria persoana, familie si ceilalti participanti la trafic”, a explicat Adelina Pasat, Marketing Manager la Germanos Telecom Romania.

Editia din 2009 a campaniei „Tine-ti viata in propriile maini” a inceput in iunie si este in desfasurare, cu sprijinul important al Politiei Romane si beneficiind de o atentie sporita din partea soferilor.

Campania s-a desfasurat si in parteneriat cu Nokia si Asociatia Instructorilor Auto din Romania.

Germanos este specializata in oferirea de produse si servicii de telefonie mobila, precum si alte produse digitale asociate: telefoane fixe, camere foto si video, card-uri de memorie, respectiv servicii de telefonie mobila oferite de COSMOTE, servicii de telefonie fixa si internet oferite de Romtelecom.
Gama de servicii oferita de Germanos Telecom Romania include: Serviciul de Garantie „G-Life” – garantie pentru intreaga perioada de utilizare a telefoanelor mobile, serviciul „G-agenda plus” – transfer de continut multimedia de la un telefon mobil la altul, serviciul „G-technical service”, serviciul „G-invoice payment” – pentru serviciile Cosmote si Romtelecom, serviciul „G-crediting” – posibilitatea de a achizitiona produse in rate sau serviciul „G-ticket” – bilete pentru evenimente importante. Germanos detine cea mai mare retea de unitati de service tehnic pentru telefoane mobile din Romania. Fiecare magazin Germanos ofera verificari si reparatii simple, verificari si recuperarea bateriei telefonului mobil si actualizari software gratuite pentru telefoanele cu cele mai noi tehnologii in garantie, gratuit.

Contact:
Eugen Secmerean
PR Account Manager

V+O Communication
4-6 Constantin Blaremberg St., et.1, ap. 2A, Bucharest 1, Romania
Telefon: +4-021-231.91.95
Website: www.vando.ro

 Citeste mai multe despre     | 
  861 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings