newsletter rss
HotNews.ro

Asociatia Young Goldfish si Oracle indruma tinerii in cariera


PDF Print
A | a
E-mail
de A.M.V. | Miercuri, 23 septembrie 2009, 14:02 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

young goldfish | Foto: logo Young Goldfish
Asociatia Young Goldfish impreuna cu voluntarii Oracle au desfasurat sambata 19 septembrie 2009. in cadrul proiectului Oracle Volunteer Day, cursul interactiv de orientare si motivare in cariera. Au beneficiat de acest curs tineri elevi si studenti, dar si proaspat absolventi de facultate cu varste intre 17 si 25 ani.

Voluntarii Oracle au impartasit din experientele lor de scriere de CV, scrisoare de intentie, participare la un interviu, indrumandu-i pe cei mai tineri decat ei, la inceput de cariera, catre o alegere cat mai potrivita abilitatilor, dorintelor si nevoilor lor.
Cursul s-a incheiat cu un workshop prin care au identificat in echipe nevoile de orientare in cariera ale tinerilor si cum ar putea sa raspunda voluntarii Oracle acestora.
Au propus o Zi a Portilor Deschise in departamentele Oracle si un program de mentorat prin care voluntarii sa-i sfatuiasca in alegerea unei cariere de succes.
Asociatia Young Goldfish a aplicat si o testare a intereselor si orientarii vocationale, care ii va ajuta pe tineri sa aleaga dintre ocupatiile din Romania si sa urmeze cursuri de formare conform cu aceasta optiune.
Dorim sa continuam si pe viitor initiativa de azi a voluntarilor Oracle, repetand, multiplicand si imbogatind aceasta experienta pentru a sustine tinerii in continuarea educatiei si alegerea carierei de succes, cat si la integrarea lor in munca. Incurajam si alte companii sa urmeze exemplul Oracle si sa sustina tinerii, care sunt cea mai importanta resursa.
Vor urma si alte cursuri gratuite de orientare si motivare in cariera organizate de Asociatia Young Goldfish in licee si facultati incepand cu luna octombrie. Pentru detalii, inscrieri si colaborari scrieti-ne pe adresa miruna.cardos@gmail.com sau sunati-ne la numarul 0734 083 693. Mai multe detalii despre asociatie si creatiile tinerilor puteti gasi pe site-ul nostru www.youngoldfish.ro.

Cardos Miruna
Asociatia Young Goldfish
office@youngoldfish.ro
www.youngoldfish.ro

 Citeste mai multe despre     | 
  409 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings