newsletter rss
HotNews.ro

Jukebox a cantat pentru paduri si eco educatie


PDF Print
A | a
E-mail
de ViitorPlus | Marţi, 24 octombrie 2017, 20:58 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Jukebox si ViitorPlus (Small) | Foto: webPR.ro

In cadrul evenimentului Jukebox For Life, Trupa  Jukebox & Bella Santiago au sustinut un concert live, cu strangere de fonduri pentru programele "Adopta un copac!" si "ecOprovocarea" ale ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila. Donatiile continua!


Duminica, 22.10.2017, a avut loc la Hard Rock Cafe Bucharest, prima editie Jukebox For Life, un concert live special Trupa Jukebox & Bella Santiago dedicat organizatiei non-profit ViitorPlus -€“ asociatia pentru dezvoltare durabila, pentru a strange fondurile necesare cresterii suprafetelor impadurite din sudul tarii si pentru educatia non-formala a tinerilor lideri pasionati de protejarea naturii. Gratie participantilor si sustinatorilor, 1088 de puieti de arbori vor prinde radacini in aceasta toamna, in programul "Adopta un copac!", si trei liceeni vor participa in vara anului 2018 la "Tabara de leadership pentru mediu ecOprovocarea".


Show-ul live, cu melodii internationale indragite de publicul larg, a incins atmosfera, aducand voia buna si distractia la cote maxime. Participantii au cantat impreuna cu trupa, au dansat, s-au inscris la o tombola cu o multime de premii si au licitat pentru diferite produse traditionale romanesti, hand-made sau obiecte de arta. Toate fondurile stranse din participarea la eveniment, tombola si licitatie au fost directionate catre programele de protejare a naturii "€žAdopta un copac!" si "€žTabara de leadership pentru mediu ecOprovocarea". Puteti descoperi o parte din bucuria momentelor in fotografiile surprinse la concert.


Au fost alaturi de cauzele de mediu, prin participarea la eveniment sau prin donatii de obiecte pentru tombola si licitatie: Black Sea Oil and Gas, Hobber, AMURTEL Romania, MestesukarButiQ, Organizatia Umanitara CONCORDIA, Anca Toma si Andrei Szabo.


Concertul s-a incheiat, dar donatiile continua!


Toti cei care nu au putut participa si doresc sa sustina plantarea de perdele forestiere in judetul Calarasi, unul dintre cele mai slab impadurite judete ale tarii si afectat de inzapeziri in fiecare iarna, pot face donatii online pe www.viitorplus.ro/doneaza. Fiecare 5 lei reprezinta plantarea unui copacel si ingrijirea acestuia timp de 5 ani. De asemenea, puietii de arbori pot reprezenta un cadou inedit cu ocazia unei aniversari, casatorii sau cu ocazia venirii pe lume a unui nou-nascut. ViitorPlus personalizeaza astfel de felicitari, ce pot fi oferite cadou donatorilor.


"ecOprovocarea" este un program extra-curricular si de voluntariat pentru liceeni, organizat de ViitorPlusde 8 ani de zile.  In anul 2014, "€žecOprovocarea" a fost desemnat cel mai bun proiect de educatie pentru mediu in cadrul "€žEnergy GlobeAwards Romania"€. Derulat la inceput la nivel local, in judetele Calarasi, Salaj, Sibiu, din anul 2016 programul a fost extins la nivel national. Cei peste 30.000 de beneficiari implicati in program cu peste 73.000 de ore de voluntariat au adus schimbari importante in comunitatile lor: +260.000 de metri patrati de spatiu verde amenajat, +330.000 de kg de deseuri trimise la reciclare, +84.000 de arbori plantati, +2000 de saci de deseuri curatate din natura, mii de materiale si evenimente educationale de mediu desfasurate pe plan local. ViitorPlus stimuleaza obtinerea acestor rezultate prin activitati concrete: organizarea unui concurs national cu activitati practice pentru licee, materiale gratuite de predare interactiva pe teme de mediu pentru profesori, tabara de leadership pentru cei mai activi si performanti participanti.


Mai multe informatii pe: https://www.ecoprovocarea.ro/ si in clipul video.


"Adopta un copac!" ajuta la cresterea suprafetei impadurite din Romania. Se bazeaza pe atragerea de fonduri din mediul privat (firme si persoane fizice), cu ajutorul carora se realizeaza paduri noi, care altfel nu ar exista. Programul se deruleaza in zone rurale, cu deficit de padure. Sunt plantate cu precadere perdele forestiere, care aduc atat beneficiile generate de padurea propriu-zisa, dar au si avantajul de a proteja drumurile si de a creste productivitatea terenurilor agricole. Din 2007 pana in prezent, sub umbrela ViitorPlus, peste 11.000 de voluntari si donatori au ajutat la cresterea a 60 de hectare de padure. Mai multe informatii pe:

https://www.viitorplus.ro/adoptauncopac/


ViitorPlus este o organizatie neguvernamentala, non-profit, apolitica, ce construieste de 11 ani modele practice de aplicare a conceptului de dezvoltare durabila in domenii precum: impaduriri, energii regenerabile, reutilizarea si reciclarea deseurilor, eco-turism, ingrijirea spatiilor verzi, transport ecologic etc. Proiectele ViitorPlus vizeaza dezvoltarea de infrastructura, implicarea voluntarilor, educatia despre mediu a populatieisi oferirea de produse si servicii sustenabile prin antreprenoriat social. www.viitorplus.ro#progres_sustenabil  

Cu 18 ani de activitate in spate si peste 1600 concerte, Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile si longevive trupe pop-rock, funk, rock androll, retro &fusion. Discografia trupei include pana in prezent 3 albume ("Christmas Songs", "€œFeelLikeMaking Love"€ si "€œPicuri de rai"€) si 8 single-uri, iar povestea nu se opreste aici: "tonomatul"€ fabricat in Romania isi imbogateste constant si consecvent repertoriul si prestatia, astfel incat fiecare show este o experienta memorabila. De anul acesta, formula trupei s-a imbogatit cu o prezenta ce nu poate trece neobservata: cu o voce exceptionala si o aparitie exotica, Bella Santiago este noua solista Jukebox. Originara din Filipine, Bella are 11 ani de experienta muzicala si va este deja cunoscuta din finala concursului "€œRomanii au talent"€ 2016. Printre cover-urile cu Bella, care au facut senzatie, se numara celebrele "€I will always love you", "Hello"€ sau "€Drunk in love".€

 

 

  



107 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by