newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: In prag de sarbatori, Mastercard si Carturesti transforma orice achizitie cu cardul intr-un sprijin pentru beneficiarii World Food Programme


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Marţi, 20 decembrie 2016, 17:26 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Mastercard Campanie Carturesti (002) | Foto: webPR.ro
Mastercard transforma surprizele pentru cei dragi in donatii catre copiii din Rwanda: la fiecare achizitie cu un card Mastercard in librariile Carturesti intre 15 decembrie si 15 ianuarie, va fi efectuata o donatie catre copiii din Rwanda, echivalenta unei mese de pranz in timpul programului scolar. Actiunea se desfasoara in cadrul parteneriatului cu Programul Alimentar Mondial (World Food Programme) care lupta pentru eradicarea malnutritiei in randul elevilor. 

”In aceasta perioada a anului, avem alaturi partenerul ideal pentru a sustine deja consacratul program Mastercard desfasurat impreuna cu World Food Programme. Pentru ca este momentul sa ne gandim la ce le oferim celor dragi, ne unim eforturile cu partenerii nostri de la Librariile Carturesti, locul ideal unde putem bifa toata lista de cadouri, in special pe cele educative, si totodata putem face o donatie pentru cei care nu primesc cadouri niciodata. Astfel, cei care vor achizitiona surprizele pentru cei dragi cu cardul Mastercard, vor dona catre cei ce au nevoie cel mai mult de educatie”, a declarat Diana Tanase, Marketing Manager pentru Romania in cadrul Mastercard.  


Toate tranzactiile efectuate cu cardul Mastercard in librariile Carturesti din tara intra automat in programul de donatii. Donatiile se vor realiza in momentul platii, fara costuri suplimentare pentru clientii Carturesti. Contributia fiecaruia va permite, pe langa aportul zilnic de mancare necesara cresterii armonioase a copiilor, dezvoltarea lor educationala, prevenind abandonul scolar. Hrana va proveni de la fermierii locali, agricultura din regiune fiind astfel incurajata.


Mastercard lanseaza acest program ca parte a campaniei europene Priceless Causes sprijinind astfel pentru a doua oara in 11 tari ale Europei Centrale si de Est Programul Alimentar Mondial (World Food Programme) care cauta solutii ingenioase pentru combaterea foametei in randul scolarilor. Numarul total al meselor care vor fi oferite de Mastercard in acest an depaseste 3,5 milioane, la nivel european.


Pe plan local, Mastercard sustine educatia, prin continuarea parteneriatului cu SOS Satele Copiilor Romania, in cadrul caruia le ofera copiilor din programele asociatiei multiple oportunitati de dezvoltare personala si sustinere financiara.

 


 


  69 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings