newsletter rss
HotNews.ro

webPR:Fapte bune si Teatru in ghetute: 3 si 4 decembrie 2016 la Teatrul Ion Creanga - Sala mica / Laboratorul de cadouri


PDF Print
A | a
E-mail
de | Luni, 28 noiembrie 2016, 12:43 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Teatru in ghetute 2016 | Foto: Teatrul Ion Creanga
Teatrul Ion Creanga organizeaza pentru al treilea an consecutiv campania de donatii "Teatru in ghetute" o initiativa menita sa incurajeze copiii sa ofere daruri si sa scrie impreuna povestea unor sarbatori mai frumoase pentru copii aflati in dificultate. Derulata in weekendul 3-4 decembrie 2016, la Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, spatiu transformat cu aceasta ocazie intr-un Laborator de cadouri, campania vine in sprijinul a peste 80 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 luni si 15 ani, care provin din familii aflate in strada.

 Micutii spiridusi care vor sa faca fapte bune pot oferi donatii in intervalul orar 11.00 -19.00, la sediul Laboratorului de cadouri / Sala Mica - Str. Biserica Amzei, nr. 21-23
. Jucarii si hainute, rechizite sau ghetute vor fi pregatite si impachetate cu grija chiar de catre acestia, fiecare donatie fiind rasplatita cu o surpriza.

Campania se incheie duminica, 4 decembrie, ora 19.00, iar darurile vor fi oferite luni, 5 decembrie, in ajun de Mos Nicolae, cu sprijinul asociatiei Samusocial din Romania.

Campania "Teatru in ghetute" a fost initiata in decembrie 2014 si se desfasoara anual atat la Teatrul Ion Creanga, cat si la sediul unitatilor de invatamant partenere din Capitala. In perioada 21-28 noiembrie 2016 au fost colectate donatii oferite de elevi de la Scoala Gimnaziala "Herastrau", Scoala Gimnaziala nr. 80, Scoala Gimnaziala nr. 195 si Liceul Teoretic "Marin Preda".

Mai multe detalii despre Campanie sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro si Facebook.com/TeatrulIonCreanga. Persoana de contact este Anca Scurtu, Coordonator PR, e-mail: anca.scurtu@teatrulioncreanga.ro, nr. tel. 0723.513.338.

 
  



53 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings