newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Priboi si Asociatii - firma recuperari creante & avocatura


PDF Print
A | a
E-mail
de priboisiasociatii | Miercuri, 30 martie 2016, 7:24 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Adresat firmelor care realizeaza importuri, exporturi sau pur si simplu care au relatii comerciale cu parteneri externi, noul serviciu marca Priboi si Asociatii vine ca un plus de ajutor pentru clientii actuali si cei viitori. 

In aceleasi conditii ca si recuperarile de creante interne, recuperarea de debite externe va fi oferita tot pe baza de onorariu de succes, adica plata la rezultat. 

Aria geografica pentru care este valabila oferta serviciului de recuperare creante externe este spatiul UE (Uniunea Europeana) , Elvetia si Norvegia.

Priboi si Asociatii, ca firma de recuperari creante business, isi propune sa interconecteze firmele nu doar la nivel national, ci si pe plan european, astfel incat societatile comerciale romanesti sa poata penetra mult mai facil pe pietele Uniunii Europene. Ne propunem astfel ca in anii urmatori sa popularizam atat de mult acest tip de serviciu incat ideea unei firme din Romania de a contracta cu o alta marca europeana sa nu mai fie un impediment sau o temere, ci dimpotriva, o oportunitate sustinuta de garantia Priboi si Asociatii.
  118 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings