newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Priboi si Asociatii - recuperari creante si avocatura business


PDF Print
A | a
E-mail
de priboisiasociatii | Sâmbătă, 5 martie 2016, 10:07 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Fara taxe de preluare, fara costuri ascunse, doar onorariu de succes! De ce? Pentru ca actionam la scara mare, recuperam sume mari iar clientii nostri sunt premium!

Infiintata in Bucuresti in anul 2010 de catre Andrei Priboi si Valentina Priboi, Priboi si Asociatii este in prezent liderul recuperarilor de creante din domeniul transporturilor in Romania. 

Pentru ca am pastrat mereu cu sfintenie principiul potrivit caruia nu percepem nici un cost inainte de recuperarea debitelor, ci doar la rezultat, dupa recuperarea efectiva, adica onorariu de succes, astazi, Priboi si Asociatii detine un portofoliu solid de clienti eminamente transportatori care revin periodic cu cazuri noi. 

Cazurile noi despre care am amintit nu sunt insa doar de recuperare creante, ci si spete civile, comerciale sau de drept fiscal: procese impotriva ANAF sau a altor persoane juridice, in toata Romania: Oradea, Sebes, Timisoara, Cluj, Arad, Bacau, Brasov, Constanta sau Braila. 

Calitatea serviciilor de avocatura si recuperari creante a Priboi si Asociatii este confirmata si pe plan european de catre clientii din Italia sau Polonia care apreciaza consultanta, reprezentarea si asistenta acordata de echipa Priboi si Asociatii.

  280 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings