newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: 280 de copii din localitatile Rosia, Chirpar si Vurpar se vor bucura de traditiile romanesti si de cadouri de la Mos Craciun


PDF Print
A | a
E-mail
de SOS Satele Copiilor Romania | Luni, 21 decembrie 2015, 10:47 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in perioada 21 - 23 decembrie 2015, activitatea O, ce veste minunata. Scopul activitatii este de a transmite mai departe frumusetea traditiilor romanesti de Craciun si de a aduce bucurii in sufletele a 280 de copii beneficiari, proveniti din familii defavorizate din comunele Vurpar, Rosia (sat Casolt) si Chirpar, judetul Sibiu. Timp de 3 zile, Mos Craciun va distribui pachete cu dulciuri pentru cei mici, iar copiii si parintii acestora vor incanta participantii la eveniment cu colindele lor.
 
Activitatea O, ce veste minunata face parte din proiectul Culorile copilariei care se deruleaza in perioada aprilie 2015 - aprilie 2016, fiind finantat de catre Fundatia Vodafone Romania. Acest proiect are misiunea de a sprijini eforturile unui numar de familii nevoiase din comunele Rosia, Chirpar si Vurpar de a ramane alaturi de copiii lor, prevenind astfel separarea familiala.
 
E greu sa intri in atmosfera sarbatorilor de iarna cand esti napadit de grija traiului de zi cu zi si, mai ales, cand stii ca nu le poti oferi copiilor nici cel mai mic dar. Activitatea O, ce veste minunata incearca sa amelioreze situatia catorva familii si sa le ofere cadouri pentru copii si... cateva zambete. Multumim Fundatiei Vodafone Romania ca este alaturi de noi in aceste initiative. Fara suportul companiilor responsabile, viata din comunitatile dezavantajate ar fi mult mai grea, a declarat Carmen Bruma, Manager Strangere de Fonduri si Comunicare.
 
Activitatea se desfasoara cu sprijinul Consiliului Local Vurpar, al Consiliului Local Rosia, al Consiliului Local Chirpar, al Bisericii Ortodoxe din Vurpar si al Scolilor Gimnaziale din Vurpar, Rosia/Structura Casolt si Chirpar.
 
SOS Satele Copiilor Romania a fost infiintata in anul 1990. Asociatia implementeaza 3 programe la nivel national in Bucuresti, Sibiu si Bacau, oferind servicii de ingrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Centre de Consiliere si Sprijin pentru Parinti si Copii) si servicii educationale (Tabara de Vara, Proiecte Educationale). Misiunea SOS Satele Copiilor Romania este aceea de favoriza educatia copiilor intr-un mediu familial propice dezvoltarii sanatoase si armonioase. In satele SOS, cei mici sunt incredintati unei mame SOS, care are in grija cate 5-7 copii, de a caror educatie, ingrijire si evolutie se ocupa indeaproape. De aproape 25 de ani, organizatia lupta sa schimbe viitorul copiilor din Romania, prin programe de consiliere si sprijin pe termen lung pentru cei care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiilor biologice.In acest moment, peste 1000 de copii beneficiaza direct de sprijinul asociatiei SOS Satele Copiilor Romania si peste 15000 de copii au interactionat cu unul dintre programele SOS. Mai multe informatii despre SOS Satele Copiilor Romania puteti gasi si pe pagina de Facebook SOS Satele Copiilor.
 
 
Contact:
Ana Ene
Consultant Comunicare
Tel.: 0721.26.34.21
ana.ene@sos-satelecopiilor.ro
www.sos-satelecopiilor.ro
  65 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings