newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Copiii de la SOS Satele Romania in vizita la Federatia Olimpica Romana


PDF Print
A | a
E-mail
de AnaMarian | Joi, 10 septembrie 2015, 10:13 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Sportul e o componentaƒ importanta a educatiei oricaaƒrui copil, iar bazele performantei se pun devreme. Totul poate incepe cu o simplaƒ joac„a. Oameni de bine se implicaƒ zi de zi in viata acestor copii, iar rezultatul este o copilarie cat mai aproape de normalitate, linistita si fericita, plina de experiente folositoare.

Lucruri importante, pe care copiii de la SOS Satele Copiilor Romania le-au invatat pe 8 septembrie, impreuna cu voluntarii Allianz-Tiriac si Fundatia Olimpica Romana, la Complexul Sportiv ”œIon Tiriac” din BucuresŸti.
Gazda evenimentului, dar sŸi parte din echipa a fost sportiva Andreea Raducan. Multumim Fundatia Olimpica Romanaƒ, multumim Andreea!
Multumiri speciale pentru Tiriac Auto sŸi SC GRUP ATYC SRL, care au faƒcut posibil transportul copiilor in cele mai bune conditii de confort sŸi sigurantaƒ.
IŽmpreunaƒ, sustinem viitorul copiilor, suntem responsabili!SOS Satele Copiilor Romania ocrotesŸte si sprijinaƒ astaƒzi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau riscaƒ saƒ piardaƒ ingrijirea familiei lor biologice. De 65 de ani in lume sŸi de 24 de ani in Romania - žoferim o familie iubitoare pentru fiecare copil. IŽncaƒ de la infiintare, SOS Satele Copiilor Romania s-a diferentiat prin modelul de ingrijire alternativaƒ pe care l-a oferit copiilor care, din diferite motive, nu au putut raƒmane alaturi de familiile lor biologice.
  217 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings