newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: In cadrul proiectului ”O sansa calda”, Chef Nicolai Tand si elevii scolii ”€žMihai Ionescu”€ ofera o masa calda oamenilor strazii


PDF Print
A | a
E-mail
de Asociatia Sansa Ta | Luni, 22 iunie 2015, 12:41 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Logo - Asociatia Sansa Ta | Foto: webPR.ro
Asociatia Sansa Ta, in parteneriat cu ”€žLa Cantine de Nicolai”, Asociatia Studenteasca Amicus si scoala ”€žMihai Ionescu” din Bucuresti, va oferi pe 25 iunie alimente, haine si asistenta medicala persoanelor fara adapost din zona Garii de Nord. In fiecare joi, la ora 18:00, Asociatia Sansa Ta si partenerii sai aduc produse alimentare copiilor si adultilor fara posibilitati materiale. Insa, de aceasta data, elevii scolii ”€žMihai Ionescu” ce participa in premiera la acest proiect vor avea parte de o adevarata lectie de viata.

Celebrul bucatar Nicolai Tand, un colaborator de lunga durata al campaniei ”O sansa calda”, continua sa sprijine acest demers. El se va alatura elevilor si studentilor voluntari ce vor imparti celor peste 200 de nevoiasi supa calda, fructe si haine. In plus, vor pune la dispozitia tuturor celor prezenti asistenta medicala.

Incepand din anul 2012, peste 1500 de persoane fara adapost - copii, tineri, familii cu mai multi copii si persoane de varsta a treia - au beneficiat de hrana calda, imbracaminte si sprijin medical. Voluntarii Asociatiei Sansa Ta isi desfasoara activitatea in zona Garii de Nord si in alte locuri din Bucuresti unde aceste persoane se adapostesc. Pana acum, elevii din sapte scoli bucurestene au participat la acest proiect.

”€žCampania a ajuns in al patrulea an de existenta, daruindu-le o masa calda persoanelor defavorizate din punct de vedere social si material. Pe parcursul acestui an, in fiecare joi la 18:00, voluntarii Asociatiei Sansa Ta se reunesc pentru a oferi, pe langa hrana, un zambet si o vorba buna celor mai putin norocosi”€, declara Gabriel Ciobotaru, Presedintele Asociatiei Sansa Ta.

Mai mult, proiectul ”€žO sansa calda”€ a fost rasplatit la Gala Societatii Civile, gazduita de Ateneul Roman pe 15 iunie, cu Premiul III la categoria ”€žServicii de asistenta sociala”€. In cadrul celei de-a XIII-a editii a Galei, aproape 150 de proiecte sociale au fost analizate de un juriu format din 50 de specialisti. ”€œActiunile noastre au fost recompensate prin acest prestigios premiu primit la inceputul saptamanii trecute, care ne incununeaza eforturile de pana acum”€, completeaza Gabriel Ciobotaru.

”€žO sansa calda” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice pentru a-i sustine din punct de vedere material pe cei defavorizati. Toti cei care pot sprijni aceasta actiune prin donatii sau prin prezenta sunt invitati sa se adreseze Asociatiei Sansa Ta, la datele de contact de mai jos.

Despre Asociatia Sansa Ta

Asociatia Sansa Ta este o organizatie non-profit, care promoveaza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau care au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. De asemenea, asociatia isi propune sa ajute familiile defavorizate, cu multi copii, din Romania. Programele dezvoltate se adreseaza persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situatii de risc.

Asociatia Sansa Ta este acreditata de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice sa acorde servicii sociale, conform Certificatului de Acreditare Seria AF, nr. 000740/22.05.2014.
  168 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings