newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Worwag Pharma Romania se alatura misiunii Habitat for Humanity


PDF Print
A | a
E-mail
de Sanatatea Press Group | Marţi, 2 iunie 2015, 11:20 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

In perioada 3-5 iunie la Jucu, judetul Cluj, echipa Worwag Pharma Romania va ajuta la construirea unei locuinte pentru o familie fara posibilitati.

Worwag Pharma Romania se implica in campania initiata de catre Asociatia „Habitat for Humanity” si se alatura actiunii de voluntariat din judetul Cluj, unde va ajuta la constructia unei locuinte pentru o familie cu posibilitati materiale reduse.

Intre 3 si 5 iunie, echipa Worwag va munci pe santierul Habitat for Humanity de la Jucu pentru a ajuta familia Padure sa-si indeplineasca visul: o casa a lor!

"Filosofia noastra este cladita pe principiul «getting closer, helping better». Mai precis, credem ca pentru a putea fi de cat mai mare ajutor, trebuie sa fim cat mai aproape de cei care au nevoie de ajutorul nostru. Iar asta este exact ceea ce vrem sa reusim prin implicarea in proiect: sa-i ajutam pe Marian, Diana si pe baietelul lor, Luca, sa-si cladeasca, la propriu, visul!

Sa aiba un camin, o locuinta numai a lor! Compania Worwag Pharma este cladita pe principii care vizeaza inovarea si cercetarea, dar in acelasi timp ne dorim sa realizam si sa ne implicam in cat mai multe proiecte de  responsabilitate sociala si care au in centru ajutorarea semenilor. Worwag Pharma Romania este o companie responsabila si este acum, aici, prezenta sa ajute"€, a declarat Dr. Norina Gavan, General Manager Worwag Pharma GmbH&Co.KG Romania.

Proiectul Habitat for Humanity a fost demarat in urma cu 19 ani si a reusit sa ajute peste 16.000 de persoane sa traiasca in locuinte decente, sprijinindu-i in constructia sau reabilitarea de case.

La Jucu, pe santierul unde echipa Worwag Pharma Romania va lucra timp de trei zile alaturi de familia Padure si alti voluntari, asociatia construieste 15 locuinte pentru familii cu venituri modeste. Pe langa actiunea de voluntariat, compania Worwag Pharma sustine si material acest proiect, cel mai amplu din Romania in domeniul locuintelor sociale derulat de catre o organizatie non-guvernamentala.

Fondata in 1965 in Germania ca o companie de familie, Worwag Pharma este recunoscuta pentru competenta deosebita si expertiza in sfera biofactorilor si a medicamentelor generice. Compania opereaza in prezent in 35 de tari la nivel mondial, printre care si Romania.

Reprezentanta din tara noastra a Worwag Pharma a devenit, in cei peste 15 ani de activitate, un nume de referinta in piata medicala interna. Din 1998, membrii echipei din Romania au facut din Worwag Pharma si produsele sale, prin atitudine si implicare, branduri puternice, respectandu-si intotdeauna promisiunile fata de cei carora se adreseaza.
  197 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings