newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Philips Romania transforma trei Idei de viitor in realitate


PDF Print
A | a
E-mail
de A.B. | Luni, 8 septembrie 2014, 10:27 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Proiect Idei de viitor | Foto: Philips
"Idei de viitor", platforma de responsabilitate sociala a Philips Romania ce are ca obiectiv imbunatatirea conditiilor de viata a copiilor, anunta castigatorii competitiei de idei. Cele trei idei castigatoare sunt: curs prenatal de nutritie a copilului, care propune cursuri de informare pentru viitoarele mamici privind alimentatia in timpul perioadei de sarcina, banca pentru depozitarea laptelui de mama, o inovatie in acest moment pentru Romania si parcuri luminate din anvelope uzate, o idee inovatoare care propune crearea unor spatii de joaca construite din anvelope uzate, in comunitatile din Romania slab dezvoltate.

Philips Romania va demara implementarea acestor trei idei pana la finalul anului printr-o investitie totala in valoare de 100.000 Euro.

Platforma "Idei de viitor" a adresat un indemn tuturor romanilor sa se implice in dezvoltarea armonioasa a copiilor din perioada de sarcina pana la primii pasi in viata si sa inscrie in competitie o idee inovatoare care poate schimba in bine realitatea de multe ori dura si neprietenoasa in care traiesc acestia.

"Ne bucuram foarte mult sa vedem ca programul "Idei de viitor", lansat in premiera pentru Romania, a fost un real succes. Inovatia este extrem de importanta pentru dezvoltarea unei societati si consideram ca interactiunea dintre companii si public pe acest subiect poate fi una extrem de valoroasa, cum s-a dovedit si de aceasta data. Datorita acestui proiect si a raspunsului pozitiv al oamenilor la invitatia adresata, avem sansa sa sprijinim realizarea a trei idei inovatoare care raspund nevoilor actuale ale romanilor pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Multumim tuturor pentru implicare si pentru contributia adusa la succesul acestui proiect " a afirmat Robin van Rozen, CEO al companiei Philips
 Europa de Sud Est.

Ca urmare a campaniei desfasurate in perioada iunie - august 2014, platforma "Idei de viitor" a strans in competitie peste 1.000 de idei de proiecte, in cadrul celor 3 teme, astfel: 291 in cadrul temei "Perioada de sarcina", 422 pentru "Start sanatos in viata" si 310 idei pentru "Recreere prin lumina". Temele alese au fost discutate si validate in prealabil cu specialisti in medicina, mediu, arhitectura si protectie sociala. Pe platforma online dedicata, www.ideideviitor.ro, pentru fiecare tema in parte, oamenii au fost invitati sa contribuie cu idei inovatoare pe parcursul a opt saptamani, construind astfel o dezbatere publica avand ca punct de plecare copiii si inovatia. Saptamanal, au fost votate si premiate ideile inscrise, platforma fiind accesata in total de 138.400 vizitatori unici. Ulterior, un juriu format din specialisti din cele trei domenii, alaturi de lideri de opinie, au selectat noua idei relevante, creative, realiste si orientate spre oameni, care au fost supuse in final votului public pentru desemnarea celor trei idei castigatoare finale, cate una pentru fiecare tema.

Toate ideile inscrise pot fi accesate pe site-ul dedicat, www.ideideviitor.ro, in sectiunea Galerie.

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care ofera solutii diversificate pentru sanatatea si bunastarea oamenilor, concentrandu-si activitatea in scopul oferirii de produse inovatoare, ce imbunatatesc calitatea vietii, in domeniile sanatatii, produselor de lifestyle si solutiilor de iluminat. Avand sediul central in Olanda, Philips are vanzari de 24,8 miliarde Euro in 2012 si aproximativ 113.000 de angajati in peste 100 de tari. Compania este lider pe pietele echipamentelor de ingrijire cardiaca, echipamentelor pentru pacientii in stare critica si aparatura medicala de ingrijire la domiciliu, solutii de iluminat eficiente energetic si aplicatii inovatoare in domeniul iluminatului, precum si pe pietele produselor electrice de barbierit si de ingrijire corporala pentru barbati si a celor de ingrijire a sanatatii bucale. Stiri despre Philips gasiti pe www.philips.com/newscenter.
  417 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings