newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Denisa este un copil tare vesel, desi autismul o strange in ghearele lui


PDF Print
A | a
E-mail
de HorusCenter | Luni, 12 mai 2014, 11:28 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

varianta finala 2 | Foto: webPR.ro
"œFetita mea se numeste Denisa sŸi are 7 ani. Denisa este un copil tare vesel, special, caruia ii place sa se joace si sa zambeasca, desi autismul o strange in ghearele lui. Suntem doi parinti disperati si neputinciosi care doresc din toata inima ca ea sa fie un om integrat social si un sprijin pentru mai tarziu."

Aceasta este povestea uneia dintre multele mame din Arges si din toata Romania care are un copil diagnosticat cu autism. Nu putem fi indiferenti la suferinta unor paƒrinti, de aceea am demarat o campanie sociala pentru a le veni in ajutor. Pe parcursul lunii mai, un procent de 5 % din vanzarile de jucarii si rechizite scolare va fi donat catre Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Arges (APCA). 

Campania de responsabilitate sociala corporativa a luat nastere in momentul in care am identificat o problema sensibila in comunitatea in care actionam. Ne dorim sa fim alaturi de oameni si sa ne implicam activ in derularea de proiecte generate de nevoile partenerilor nostri de interes. Campania face parte din strategia generala de comunicare a companiei Horus Center si isi propune ca, in final, sa le ofere o sansa in plus copiilor diagnosticati cu autism in lupta zilnica dusa cu marea provocare a vietii lor: autismul. Ne dorim ca aceasta campanie sa reprezinte un punct de sprijin in integrarea lor in comunitate deoarece sa fii e un lucru bun!

Ajuta-ne sa fim alaturi de copii diagnosticati cu autism si sa le aratam tuturor ca a fi diferit e un lucru bun! Comanda online jucarii sau rechizite scolare de pe www.Horus-Center.ro!
  268 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings