newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Sa fii diferit e un lucru bun!


PDF Print
A | a
E-mail
de HorusCenter | Miercuri, 7 mai 2014, 13:10 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

banner_horus_autism | Foto: webPR.ro
In perioada 1-31 mai 2014, Horus Center este alaturi de copii cu autism din judetul Arges prin campania de responsabilitate sociala corporativa: “Sa fii diferit e un lucru bun!”. In cadrul acesteia, un procent de 5 % din vanzarile online de jucarii si rechizite scolare va fi donat catre Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Arges(APCA). In perioada 1-31 mai 2014, Horus Center va desfasura o campanie de responsabilitate sociala corporativa: Sa fii diferit e un lucru bun! care are drept tinta ajutorarea copiilor diagnosticati cu autism din cadrul Asociatiei Parintilor Copiilor cu Autism Arges.

Campania se bazeaza pe o strategie de marketing relatonat unei cauze si anume un procent de 5 % din comenzile facute online care contin produse din categoriile: rechizite scolare si jucarii va fi directionat catre asociatie. La finalul campaniei, pe 31 mai, in parteneriat cu Palatul Copiilor Pitesti, vom sarbatori Ziua Internationala a Copilului prin dans si desen, iar la sfarsitul activitatii suma adunata va fi donata copiilor.

Campania de responsabilitate sociala corporativa a luat nastere in momentul in care am identificat o problema sensibila in comunitatea in care actionam. Ne dorim sa fim alaturi de oameni si sa ne implicam activ in derularea de proiecte generate de nevoile partenerilor nostri de interes. Campania face parte din strategia generala de comunicare a companiei Horus Center si isi propune ca, in final, sa le ofere o sansa in plus copiilor diagnosticati cu autism in lupta zilnica dusa cu marea provocare a vietii lor: autismul. Ne dorim ca aceasta campanie sa reprezinte un punct de sprijin in integrarea lor in comunitate deoarece sa fii e un lucru bun!

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Arges (A.P.C.A Arges) este o asociatie cu personalitate juridica, de drept privat, neguvernamentala, non-profit si apolitica. A fost infiintata la inceputul anului 2011 si are drept scop sprijinirea copiilor cu autism si a familiilor acestora in vederea asigurarii drepturilor lor fundamentale prin a oferi sanse reale de recuperare a copiilor cu autism. In cadrul asociatiei fac terapie 21 de copii diagnosticati cu autism cu varste intre 3-12 ani.
  250 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings