newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ateliere de Pasti pentru copiii spitalizati


PDF Print
A | a
E-mail
de CliniClowns | Joi, 17 aprilie 2014, 13:57 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

IMG_1542 | Foto: webPR.ro
In colaborare cu Fundatia UTI, Fundatia CliniClowns continua traditia organizand pentru al patrulea an consecutiv, ateliere traditionale de Pasti in trei spitale din Bucuresti. In cadrul acestora, micii pacienti decoreaza oua de Pasti, picteaza figurine iepurasi si pregatesc felicitari pentru cei dragi.

"Sarbatorile sunt unele dintre cele mai delicate momente din viata unui copil spitalizat. Sunt acele momente in care dorul de casa, familie, prieteni este mai pregnant. Vizitele noastre sunt constante, relatia copiilor cu noi se consolideaza, dar momentele de sarbatoare sunt cele care le confirma copiilor ca suntem acolo mereu.  Atelierele organizate cu aceste prilejuri sunt felul nostru de a sarbatori impreuna cu prietenii nostri, momentele importante din an. Ne bucuram impreuna si daruim parintilor si prietenilor, dar si unii altora ceea ce lucram la atelier. Nimic nu se compara cu sentimentul pe care il ai in momentul in care, dupa felicitarea mamei, copilul face o felicitare pentru tine. Stii ca ai un loc de cinste in ierarhia lui si asta te face fericit, dar si responsabil."€ a declarat Daria Ganescu, Director Artistic al Fundatiei CliniClowns Romania.

Ateliere dedicate Sarbatorilor Pascale au fost posibile cu ajutorul Fundatiei UTI si se desfasoara in perioada 14 - 18aprilie in cadrul Spitalului de Copii "€œGrigore Alexandrescu"€, al Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului “Alfred Rusescu” (IOMC) si al Institutului Clinic Fundeni -€“ sectia hemato-oncologie pediatrica.

Despre CliniClowns Romania

CliniClowns Romania este o organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati. CliniClowns isi trimite periodic echipa de actori profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi, pentru a le aduce zimbetul pe chipuri si a imbunatati starea psihica a micilor pacienti. Pe langa spitalele din Iasi, Bucuresti, Brasov si Timisoara, clovnii CliniClowns dezvolta terapia prin zimbet si in doua centre dedicate copiilor cu autism, ATCA si Napocensis din Bucuresti.Despre Fundatia UTI

Despre Fundatia UTI

Grupul de firme UTI a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase actiuni de responsabilitate sociala si de ajutorare a persoanelor aflate in impas, de la suport material si in obiecte pentru copii din mediul rural, la donare de materiale de constructii si bani pentru sinistratii inundatiilor. Fundatia UTI s-a nascut din dorinta de a fi cat mai aproape de cei care au nevoie de ajutor, de a ne implica in cat mai multe proiecte culturale, sociale, educative, de a sprijini oamenii care formeaza familia UTI.
  201 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings