newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Performanta nu cunoaste handicap, performanta nu are limite!


PDF Print
A | a
E-mail
de CristinaBaluta | Joi, 3 aprilie 2014, 16:06 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Afis | Foto: webPR.ro
Fundatia Licinium va invita luni, 7 aprilie, la Teatrul National Bucuresti, sa luati parte la conferinta motivationala "€žPerformanta nu are limite"€.  Trei persoane cu handicap si un guest speaker vor lansa o provocare in randul participantilor de a-si schimba viata, prin valorificarea potentialului individual. "€œPerformanta nu are limite"€ isi propune sa aduca in fata opiniei publice noi modele de inspiratie, oameni care au performat in viata socio-profesionala prin munca, creativitate, daruire si ambitie.

Evenimentul este sustinut de primul speaker motivational cu handicap din Romania, Cosmin Jurcan, cu o experienta de 10 ani ca speaker prin exemplul unei vieti traite intens. Desi la varsta de doua luni era considerat o „cauza pierduta”, iar la 16 ani a avut nevoie de doua operatii pe creier, in prezent, Cosmin Jurcan este un reprezentant viabil al persoanelor cu dizabilitati din Romania.

Acestuia i se va alatura Teddy Necula, speaker si regizor de film. Nascut cu o dizabilitate fizica, Tedy Necula munceste in fiecare zi pentru a-si transforma visele in realitate si pentru a livra o munca de calitate.

Mihaela Lulea, campioana europeana la para-canoe a ramas fara un picior la varsta de 12 ani, insa a refuzat sa se dea batuta. In 2012, Mihaela  a obtinut doua titluri importante la unul dintre cele mai grele sporturi pentru persoanele cu dizabilitati, paracanoe: bronzul la Campionatul Mondial si aurul la Europene.

"Ghem, set si meci!" sunt cuvinte care o vor urmari toata viata pe Ruxandra Dragomir,  guest speaker in cadrul conferintei. Ruxandra ne va povesti cum a reusit prin perseverenta si daruire sa castige 9 turnee de tenis si sa ajunga numarul 15 mondial in anul 1997.

Cei patru speakeri isi vor spune povestile de viata si experientele  traite in depasirea obstacolelor si atingerea performantei.

Conferinta "€œPerformanta nu are limite" ofera o perspectiva motivationala asupra vietii si te provoaca sa analizezi obiectiv cat de mult pretuiesti clipele, cum poti sa faci diferenta prin exemplul vietii tale, ce inseamna, de fapt, imposibil si cate dintre piedicile pe care le resimtim sunt obstacole ce pot fi depasite prin munca si vointa.
  105 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings