newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Fii alaturi de copiii cu autism! Redirectioneaza 2% catre ATCA!


PDF Print
A | a
E-mail
de AsociatiaAtca | Joi, 9 ianuarie 2014, 14:24 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

2sutaflyer | Foto: webPR.ro
Recuperarea copiilor cu autism este o cursa contracronometru. Completeaza fis™a 230 cu datele tale s™i redaƒ speranta unui copil cu autism! Ajuta-ne saƒ sust›inem s™i mai departe terapia copiilor, programele nationale de evaluaƒri gratuite, cursurile pentru voluntari si parint›i, workshopurile de integrare ale copiilor, conferint›ele si toate evenimentele ATCA!

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze pana la 2% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit infiintata conform ordonantei 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii.

ATCA este o astfel de entitate!
Ajuta-ne sa sust›inem si mai departe terapia copiilor, programele nationale de evaluari gratuite, cursurile pentru voluntari si paƒrinti, workshopurile de integrare ale copiilor, conferintele s™i toate evenimentele ATCA dedicate reintegrarii in societate a copiilor cu autism!

Pana acum am reusit, in masura posibilitatilor, sa oferim reduceri pentru terapii, o parte fiind chiar continuate pro bono, sa sustinem cursuri gratuite si sa organizam proiecte prin obtinerea de fonduri.

Dorim, pe cat putem, sa facem acest lucru si in continuare. Dar, pentru aceasta, avem nevoie si de sprijinul dumneavoastra.

Astfel, pentru cine doreste acest lucru, o poate face prin directionarea a 2% din impozitul pe venit, deja platit statului (conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal).

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta!

De asemenea, ATCA strange o echipa de voluntari care vor fi recompensati in functie de numarul de formulare pe care il strang!

Pentru detalii sunat›i la 0722 975 259 sau aratati-va intentia prin mail la centrulatca@gmail.com!

Vret›i saƒ facet›i parte din aceasta echipa de tineri agenti de vanzaƒri? Contacteazaƒ-ne!
  250 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings