newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Sarbatoare la Spitalul pentru Copii din Brasov


PDF Print
A | a
E-mail
de CliniClowns | Marţi, 24 decembrie 2013, 17:33 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Anul acesta Mos Craciun a ajuns mai devreme la copiii aflati pe paturile Spitalului pentru Copii din Brasov, cu ajutorul CliniClowns Romania in parteneriat cu SC Autoliv Romania SRL. CliniClovnii, reni  ai lui Mos Craciun, au reusit sa umple cu bucurie si caldura sarbatorilor de iarna saloanele de spital. Acestia au cantat colinde impreuna cu micutii pacienti, iar cum nu exista Craciun fara cadouri, fiecare si-a primit darul din partea Mosului.

Despre Fundatia CliniClowns Romania

CliniClowns Romania este o organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati. CliniClowns isi trimite periodic echipa de actori profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi, pentru a le aduce zimbetul pe chipuri si a imbunatati starea psihica a micilor pacienti. Pe langa  spitalele din Iasi, Bucuresti, Brasov si Timisoara, clovnii CliniClowns dezvolta terapia prin zimbet si in doua centre dedicate copiilor cu autism, ATCA si Napocensis din Bucuresti.

Despre SC Autoliv Romania SRL

Autoliv Romania, companie aflata in top 100 Cele mai valoroase companii din 2013, activeaza in Romania din 1997, detinand 3 fabrici si avand peste 3000 de angajati. Compania produce componente auto, precum centuri de sigurantaƒ, chingi pentru centuri, airbag-uri sŸi butelii de gaz pentru declansŸarea lor.
  398 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings