newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: "CliniCraciunul" in spitalele de pediatrie


PDF Print
A | a
E-mail
de CliniClowns | Luni, 23 decembrie 2013, 11:41 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

1524648_597067157008105_1808924025_n | Foto: webPR.ro
In parteneriat cu Fundatia UTI, Fundatia CliniClowns a organizat pentru al treilea an consecutiv, atelierele de Craciun pentru acei copii, pe care sarbatorile de iarna ii surprind in saloanele spitalelor de pediatrie sau in centrele pentru copiii cu autism.  In cadrul acestor ateliere, micutii au pictat decoratiuni pentru brad, au cantat colinde, au recitat poezii pentru Mos “Lucica fara frica”, au primit cadouri si au simtit bucuria si caldura mult asteptatelor sarbatori de iarna.

Campania “CliniCraciunul” s-a desfasurat in patru spitale bucurestene:  Grigore Alexandrescu, Marie Curie, IOMC si Fundeni,  si in centrele pentru copiii cu autism, ATCA si Napocensis, aducand cadouri si zambete pe chipurile a peste 300 de copii.
 
Despre CliniClowns Romania

CliniClowns Romania este o organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati si a copiilor cu autism. CliniClowns isi trimite saptamanal echipele de clovni profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi, pentru a le aduce zambete pe chipuri si a imbunatati starea psihica a micilor pacienti. Pe langa cele patru spitale si cele doua centre pentru copiii cu autism din Bucuresti, clovnii Cliniclowns dezvolta “Terapia prin zambet” si in Spitalul Clinic de Copii din Brasov, in spitalul Sfanta Maria din Iasi si Spitalul de Copii “Louis Turcanu” din Timisoara.

Despre Fundatia UTI

UTI a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase actiuni de responsabilitate sociala si de ajutorare a persoanelor aflate in impas, de la suport material si in obiecte pentru copii din mediul rural, la donare de materiale de constructii si bani pentru sinistratii inundatiilor. Fundatia UTI s-a nascut din dorinta de a fi cat mai aproape de cei care au nevoie de ajutor, de a se implica in cat mai multe proiecte culturale, sociale, educative, de a sprijini oamenii care formeaza familia UTI.
  385 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings