newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: O zi speciala pentru copii si batranii din Teleorman


PDF Print
A | a
E-mail
de AndreeaIonita | Luni, 2 decembrie 2013, 15:53 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Sambata, 30 noiembrie 2013, Fundatia Inimi Generoase a organizat o zi speciala pentru copii si batranii din Alexandria, oferindu-le momente de bucurie imbinate cu placerea de a sta impreuna si de a petrece timp cu ceilalti in asteptarea sarbatorilor de iarna.

Douazecisicinci de copii din Rosiorii de Vede au participat sambata, alaturi de voluntarii Inimi Generoase, la Atelierul de Creatie al lui Mos Craciun. Printre jocuri si dulciuri, copiii au realizat obiecte handmade din materialele aduse de voluntari: felicitari de Craciun pe care sa le trimita Mosului si au pictat globulete de sticla pentru a impodobi bradul in asteptarea lui Mos Craciun.

Dupa-amiaza, voluntarii Inimi Generoase s-au indreptat catre Centrul de batrani Cervenia, unde au pregatit o masa traditionala romaneasca cu bucate alese si vin fiert. Cei 50 de batrani au fost incantati de vizita voluntariilor, bucurandu-se de platourile delicioase cu preparate traditionale dar si de compania tinerilor alaturi de care au depanat amintiri pana tarziu in seara.

Fundatia Inimi Generoase organizeaza periodic activitati pentru persoanele cu nevoi speciale din Teleorman. Pentru a va alatura echipei de voluntari sau pentru a ajuta cu hainute, jucarii sau bani, nu ezitati sa ne contactati.

Diana Dobre

Telefon: 031.807.05.06

Fax: 021.250.23.00

Email: office@inimigeneroase.ro

Facebook: Inimi generoase
  243 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by