newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Voluntarii MOL Romania s™i Team Work au curaƒt›at un spat›iu de 1.000 mp in zona Graƒdina Copiilor a Graƒdinii Botanice din Bucures™ti


PDF Print
A | a
E-mail
de Grayling | Marţi, 15 octombrie 2013, 16:02 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

MOL_Kinga_Daradics_CEO | Foto: webPR.ro
MOL Romania si asociat›ia Team Work au organizat sambaƒtaƒ, 12 octombrie, o act›iune de curat›enie pe o suprafat›aƒ de aproximativ 1.000 de metri paƒtrat›i, in imediata vecinaƒtate a sectorului Graƒdina Copiilor, in Graƒdina Botanicaƒ din Bucures™ti. Uneltele de graƒdinaƒrit Fiskars folosite de voluntari au fost donate Asociat›iei Teamwork.


"Credem caƒ dezvoltarea afacerilor s™i a comunitat›ilor nu pot merge decat manaƒ in manaƒ, iar faptele trebuie saƒ demonstreze acest lucru. Mult›umesc colegilor mei, partenerilor s™i voluntarilor Team Work alaƒturi de care am lucrat pentru ca Graƒdina Copiilor saƒ se invecineze cu un spat›iu curat, luminos, plaƒcut la vedere"€, a declarat Kinga Daradics, CEO s™i Country Chairman al MOL Romania.

Voluntarii au lucrat sub indrumarea unui biolog și a specialis™tilor asociat›iei Team Work pentru a indepaƒrta plantele invazive s™i a proteja speciile cu valoare botanicaƒ. Curat›enia a presupus taƒierea laƒstaƒris™ului, strangerea frunzelor caƒzute, indepaƒrtarea vegetației invazive s™i "€žaerisirea" zonei curat›ate prin mentinerea speciilor de plante ce prezintaƒ interes s™i valoare botanicaƒ.

Participant›ii au folosit unelte de graƒdinaƒrit Fiskars, din gama celor aflate la vanzare la pret›uri promot›ionale in benzinaƒriile MOL Romania: foarfeci simple sau cu mecanism de fort›aƒ, foarfeci pentru ramuri groase sau pentru gard viu, feraƒstraie de graƒdinaƒ, cazmale, precum s™i o macetaƒ din gama produselor pentru supraviet›uire in naturaƒ marca Bear Grylls. Uneltele, precum si maƒnus™ile de protect›ie, au fost donate Asociatiei Team Work, care le  va folosi in viitoarele act›iuni de curaƒÈ›ire.

Colaborarea dintre MOL Romania s™i Team Work este una de durataƒ. În 2011 și 2012 Team Work a amenajat zonele Graƒdina Bunicii s™i Graƒdina Copiilor din Graƒdina Botanicaƒ din Bucures™ti prin programul Spat›ii Verzi Urbane, organizat de Fundat›ia pentru Parteneriat cu ajutorul fondurilor puse la dispoziție de MOL Romania.

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie multinas£ionala integrata sŸi independenta, cu sediul central in Budapesta, Ungaria. Are operatiuni in peste 40 de tari sŸi aproximativ 30.000 de angajas£i in intreaga lume. Segmentul Upstream cuprinde operat›iuni in Orientul Mijlociu, Africa, Asia de Sud s™i t›arile membre CSI, compania avand peste 75 de ani de experient›a in product›ia de hidrocarburi. IŽn prezent acesta desfas™oara activitați de explorare in 11 t›ari s™i de producție in 7 t›ari, nivelul product›iei fiind de peste 118.000 barili echivalent petrol pe zi. Segmentul Downstream al Grupului controleaza cinci rafinarii sŸi doua unitati petrochimice la nivelul managementului integrat al lans£ului de aprovizionare, in Ungaria, Slovacia, Croatia sŸi Italia. Compania destine, de asemenea, o retea de peste 1.700 de benzinarii in Europa Centrala sŸi de Sud-Est, dintre care 141 in Romania. Grupul opereaza o retea de conducte de gaze naturale de inalta presiune de peste 5.800 km in Ungaria. Grupul MOL activeaza sŸi in comercializarea sŸi distributia de gaze naturale la nivel regional. Compania a semnat acorduri de concesiune cu Agentia Nas£ionala pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul Romaniei, dintre care unul a fost ratificat de catre toate autoritat›ile competente.
Contact
Adina Ionescu
MOL Romania
Email: aionescu@molromania.ro
Tel: 021/2048500
  193 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings