newsletter rss
HotNews.ro

VIDEO: 23 - Crowdfunding pentru aniversarea Mineriadei


PDF Print
A | a
E-mail
de webPR.ro | Marţi, 30 iulie 2013, 11:52 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Pe 15 iulie 2013 a fost lansată o campanie inedita de tip crowdfunding prin intermediul platformei Crestemidei.ro. Initiativa apartine unui grup de artisti si presupune strangerea unui buget minim necesar realizarii unui videoclip avand ca subiect Mineriada.

23! - Proiect de videoclip mineriada - spot campanie crowdfounding/multifinantare from Sabin Dorohoi on Vimeo.In iunie s-au implinit 23 ani de la prima Mineriada iar piesa compusa de Victor Mihailescu (Platonic Scale) in colaborare cu Dez (solista din Jazzadezz) atinge aduce un omagiu acestei teme. Acestui demers li s-au alaturat Sabin Dorohoi, un tanar regizor si producator cu un palmares international de peste 20 de premii si nominalizari iar rolul principal al "intelectualului" va fi interpretat de Dan Bordeianu, cunoscut in randurile serialelor de televiziune.

Mai detalii pe pagina oficiala

Lucian Mandruta, povesteste mineriada traita de el: "Bataia aia a fost saltul inainte pentru generatia mea. [....] Va invit sa participati la campania de crowdfounding, si chiar vreau sa particip si eu. M-am saturat de comemorari, hai sa mai si radem de lucrurile triste care ni s-au intamplat."

Urmareste interviul in intregime mai jos:

   Citeste mai multe despre     | 
  737 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings