newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Mai mult de 2.000 de km pe bicicleta, de la Bucuresti la Dusseldorf, pentru copiii din SOS Satele Copiilor Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de RalucaBucur | Miercuri, 24 iulie 2013, 15:54 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Dl.Sebastian Schmitz - director al firmei Cabanova (www.cabanova.ro) - firma specializata pe dezvoltarea de website-uri, a intreprins o calatorie cu bicicleta, din Bucuresti la Düsseldorf, Germania in perioada    8-21 iulie. Timp de 14 zile a strabatut o distanta totala de peste 2.000 de km, trecand prin 5 tari.

Aceasta initiativa a fost o mare provocare atat fizica cat si psihica pentru dl. Sebastian Schmitz, dar satisfactia donatiilor stranse pe parcursul calatoriei a meritat tot efortul. Scopul calatoriei a fost sa trezeasca interesul opiniei publice pentru problemele cu care se confrunta copiii abandonati din Romania. Campania care a sustinut acest proiect a beneficiat de o platforma de donatie online dezvoltata de firma Cabanova, care a facilitat strangerea de fonduri pentru sustinerea acestei cauze. Detalii despre calatorie, traseu, fotografii, precum si lista donatorilor pot fi gasite pe www.ro2de.org.

Donatiile stranse in urma acestei calatorii, in valoare de aproximativ 7.000 de euro,  vor fi directionate catre SOS Satele Copiilor Romania (www.sos-satelecopiilor.ro) sub forma de biciclete si triciclete. Astfel, visurile a peste 175 de copii de a avea o bicicleta, vor deveni realitate. Sponsorii nostri, oameni generosi cu suflete mari si inimi deschise la nevoile copiilor defavorizati, vor aduce zambete pe chipurile micutilor si ii vor ajuta sa creasca mai puternici, mai voiosi, mai increzatori in ei. Vor intelege ca au alaturi de ei prieteni din lumea intreaga care ii sustin neconditionat.

Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizatii non-profit din lume, cu sediul central in Austria. SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. SOS Satele Copiilor Romania a fost infiintata in anul 1990. In acest moment asociatia implementeaza 3 programe la nivel national in Bucuresti, Sibiu si Bacau oferind servicii de ingrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Centre de consiliere si sprijin pentru copii si parinti) si servicii educationale (Gradinite SOS, Masina cu Jucarii, Tabara, Proiecte Educationale). SOS Satele Copiilor Romania este membra a Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru copil.
  176 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by