newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Sarbatoarea Bucuriei pentru 20 de copii din familiile nevoiase aflate in asistarea SOS Satele Copiilor Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de RalucaBucur | Joi, 27 iunie 2013, 11:26 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Copiii mai putin norocosi au avut parte de momente unice la SERBAREA BUCURIEI. Cativa dintre copiii beneficiari ai acestei campanii au fost alintati cu o plimbare cu limuzina si toti  copiii s-au distrat la SERBAREA BUCURIEI, o super-petrecere pregaƒtitaƒ de caƒtre Joy Club Bucures™ti-Superpetreceri, pe 25 iunie. Astfel 20 de scolari din familii defavorizate s-au simtit adevarate staruri la plimbarea cu limuzina, au descoperit jocurile pe Wii sau Xbox, s-au bucurat de Airhockey sau Fusball si au fost vedete la momentele de karaoke. Surpriza a continuat cu un spectacol interactiv realizat cu sprijinul componentilor trupei Frequency(castigatorii concursului Romania Danseaza) si al Magicianului Robert Tudor. La plecare, fiecare copil a devenit un nou parinte mic pentru jucariile aduse de cei cu suflet mare. Un moment emotionant a fost cand unul dintre copii, a gasit intr-o carte, o scrisoare de la un copil cu suflet mare de la o scoala din Bucuresti. In scrisoarea care era "pentru prietenul meu drag"€, fetita l-a rugat pe copilul care va primi jucariile donate de ea, sa-i scrie despre el.


A fost minunat sa vedem ca in aceste vremuri, sunt copii care scriu scrisori (atasat foto).

Serbarea face parte din campania "€žGaƒses™te noi paƒrins›i mici pentru jucaƒriile folosite"€ care a  demarat pe 28 mai s™i care continua pI¢naƒ la 30 iunie. IŽn cadrul acestei campanii, organizate de Joy Club Bucures™ti -€“ Superpetreceri pentru copii si sprijinita de un grup de parteneri inimosi, parintii cu suflet mare pot dona impreuna cu copiii lor jucariile ascunse in dulap sau uitate pe balcon, altor copii care provin din familii cu dificultati materiale sau de alta natura, copii sprijiniti de organizatia SOS Satele Copiilor Romania prin programele din Bucuresti,  Sibiu si Bacau.

O mare parte dintre jucarii au ajuns deja la alti 30 de copii care au fost prezenti pe data de 04 Iunie la intalnirea desfasurata la  SOS Satul Copiilor Bucuresti in proiectul din Buftea. Pana acum s-au strans deja multe jucarii, iar in perioada urmatoare, acestea vor ajunge si la alti copii sustinuti de organizatia SOS Satele Copiilor Romania.

Jucariile folosite se pot dona pana la 30 Iunie, direct la spatiul de aniversari pentru copii al Joy Club Bucuresti din strada Vasile Lascar nr. 171, sector 2. Organizatorul, impreuna cu partenerii sai, sprijina si crearea de diverse puncte de colectare si poate chiar ridica jucariile direct de la inimosii donatori.

Toti copiii care doneaza jucarii isi rezerva un loc in „Galeria Sufletelor Mari” – un poster care semnifica modul in care copiii beneficiari ai acestei campanii isi arata recunostinta lor. Posterul unicat va aduce impreuna inimosii donatori si noii parinti mici ai jucariilor donate, si va fi trimis tuturor celor care au donat.

Joy Club Bucuresti-Superpetreceri pentru copii, este un club de organizari petreceri pentru copii cu varste Intre 7 s™i 18 ani, care dispune de dotaƒri moderne de entertainment, precum: console de jocuri Wii s™i Xbox Kinect, Airhockey, fusball s™i multe altele. Joy Club creeaza aniversari cu adevarat speciale si datorita ofertei extrem de diverse: street dance party, magician, karaoke party, show tobe, fun science, bubble show, petreceri tematice si multe altele.


Mai multe detalii despre campania „Gaƒses™te noi paƒrins›i mici pentru jucaƒriile folosite”  la:
Joy Club Bucuresti
Str. Vasile Lascar nr. 171, sector 2, Bucures™ti
http://www.enjoyparty.ro/doneaza-jucarii/
petreceri@enjoyparty.ro
Tel. 0722.722.790
Pagina de Facebook a clubului
https://www.facebook.com/JoyClubBucuresti?hc_location=stream
si
https://www.facebook.com/SOSSateleCopiilor
http://www.sos-satelecopiilor.ro/news/135/59/Campania-Gase-te-noi-parin-i-mici-pentru-jucariile-folosite-continua
  161 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings