newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Copiii spitalizati si Fundatia CliniClowns intampina Sarbatoarea de Pasti


PDF Print
A | a
E-mail
de CliniClowns | Vineri, 3 mai 2013, 17:02 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Fundatia CliniClowns | Foto: webPR.ro
Cu sprijinul Fundatiei UTI, Fundatia CliniClowns a continuat traditia de a organiza ateliere traditionale de Pasti in spitalele bucurestene in cadrul campaniei "€œTerapie prin zambet"€.

In cadrul acestora, micii pacienti au colorat si incondeiat oua de Pasti, au pregatit felicitari specifice acestor sarbatori, uitand pentru cateva ore de suferinta si tratamente.

“Ne dorim sa introducem copiii spitalizati in atmosfera de Pasti si sa marcam impreuna acest moment deosebit al anului. Zambetele copiilor sunt cea mai mare rasplata de fiecare data cand suntem alaturi de ei.”, a declarat Martin Schiere, Co-Director al Fundatiei CliniClowns Romania.

Ateliere dedicate Sarbatorilor Pascale au fost posibile cu ajutorul Fundatiei UTI si s-au desfasurat in perioada 29 aprilie – 3 mai in spitalele din Bucuresti in care activeaza Fundatia CliniClowns.

Despre CliniClowns Romania
CliniClowns Romania este o organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati. CliniClowns isi trimite periodic echipa de actori profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi, pentru a le aduce zimbetul pe chipuri si a imbunatati starea psihica a micilor pacienti. Pe langa spitalele din Iasi, Bucuresti, Brasov si Timisoara, clovnii CliniClowns dezvolta terapia prin zimbet si in doua centre dedicate copiilor cu autism, ATCA si Napocensis din Bucuresti.

Despre Fundatia UTI
UTI a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase actiuni de responsabilitate sociala si de ajutorare a persoanelor aflate in impas, de la suport material si in obiecte pentru copii din mediul rural, la donare de materiale de constructii si bani pentru sinistratii inundatiilor. Fundatia UTI s-a nascut din dorinta de a fi cat mai aproape de cei care au nevoie de ajutor, de a se implica in cat mai multe proiecte culturale, sociale, educative, de a sprijini oamenii care formeaza familia UTI.
  

  195 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings