newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cristina Herea mobilizeaza vedetele sa doneze pentru orfani


PDF Print
A | a
E-mail
de RANEvents | Miercuri, 17 aprilie 2013, 23:32 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Easter Charity Ball final | Foto: webPR.ro
Miercuri, 24 aprilie, in cadrul galei Easter Charity Ball Cristina Herea si Alexandru Raducanu vor premia personalitatile implicate in actiuni umanitare de-a lungul timpului. Totodata ei vor strange si produse pentru copiii din orfelinatul construit de parintele Iustin Parvu, la manastirea Petru Voda, astfel toti cei care vor sa doneze haine pe care nu le mai poarta, jucarii, rechizite sau mancare o pot face la sediul firmei.

"žCopiii sunt promisiunea unui maine mai bun, mai frumos, mai drept. Eu cred in magia sarbatorilor si in oamenii care simt lumea cu sufletul, asa incat va rog sa uitati pentru cateva clipe ce va lipseste si sa daruiti din putinul vostru celor uitati de parinti in orfelinate. De Florii vom fi la Manastire, incarcati cu daruri pentru a le aduce o bucurie. Credeti-ma ingerii exista.." a declarat Cristina Herea.


La eveniment sunt asteptate 170 de personalitati din lumea politica, de business, a celebritatilor. Printre acestia se numara: Catalin Botezatu, Mioara Roman, Doina Popoviciu, Camelia Sucu, Andreea Marin, Daciana Sarbu, Mihaela Borcea, Printul Paul si Printesa Lia. In program se v-a regasi un recital la pian sustinut de Teo Milea, Sofia, prezentare de moda Cristallini, premiere personalitati si licitatie.


"Uitam ca sunt copii care nu se bucura de jucarii, uitam ca sunt batrani care nu au un ou pe care sa il inroseasca. Ca multi nu au, la fel ca noi, familii alaturi de care sa se bucure sau mese in jurul carora sa se stranga. Sunt multi cei care nu au motive de sarbatoare la inceput de mai. Noi vrem sa incercam, pe cat putem, sa le aducem un motiv sa zambeasca, si pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru",  a declarat Alexandru Raducanu, fondatorul Business Woman.


Eveniment organizat de Business Woman Magazine alaturi de Media Art Consulting by Cristina Herea.


 Citeste mai multe despre   
  196 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings