newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: In luna martie, ateliere de creatie pentru copiii spitalizati alaturi de Fundatia CliniClowns


PDF Print
A | a
E-mail
de CliniClowns | Miercuri, 13 martie 2013, 17:49 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

IMG_1089_e | Foto: webPR.ro
In cadrul atelierului de creatie organizat de CliniClowns, copiii din Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si al Copilului “Alfred Rusescu” (IOMC) au pregatit mici cadouri pentru mame. Cu sustinerea Fundatiei UTI, in calitate de partener, Fundatia CliniClowns a organizat Ateliere de Creatie pentru copii, in cadrul carora creativitatea, indemanarea si emotia au luat forma unor mici bijuterii. Aceastea au fost facute de catre copii pentru mamele lor cu ocazia zilei de 8 martie.

"€œPrin activitatea pe care o desfasoara cu profesionalism si daruire, CliniClowns reuseste sa bucure copiii internati. Momentele petrecute de copii in compania actorilor de la CliniClowns sunt frumoase si speciale avand un impact pozitiv asupra starii de spirit si recuperarii micilor pacienti",€ a declarat Conf. Dr. Nicolae Suciu, Manager al IOMC.

Aceasta initiativa a fost posibila cu sprijinul partenerului traditional al CliniClowns, Fundatia UTI, si prin amabilitatea personalului din cadrul IOMC. Fundatia UTI a inceput colaborarea cu Fundatia CliniClowns in urma cu trei ani si a sustinut in aceastaƒ perioada o serie de evenimente pentru copiii spitalizati, parte din campania "€œTerapie prin zambet"€.

Despre Fundatia CliniClowns Romania


CliniClowns Romania este o organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati. CliniClowns isi trimite periodic echipa de actori profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi, pentru a le aduce zimbetul pe chipuri si a imbunatati starea psihica a micilor pacienti. Pe langa  spitalele din Iasi, Bucuresti, Brasov si Timisoara, clovnii CliniClowns dezvolta terapia prin zimbet si in doua centre dedicate copiilor cu autism, ATCA si Napocensis din Bucuresti.

Despre Fundatia UTI

Grupul de firme UTI a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase actiuni de responsabilitate sociala si de ajutorare a persoanelor aflate in impas, de la suport material si in obiecte pentru copiii din mediul rural, la donare de materiale de constructii si bani pentru sinistratii inundatiilor. Fundatia UTI s-a nascut din dorinta de a fi cat mai aproape de cei care au nevoie de ajutor, de a se implica in cat mai multe proiecte culturale, sociale, educative, de a sprijini oamenii care formeaza familia UTI.
  575 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings