newsletter rss
HotNews.ro

UNICEF: Peste 350 de persoane au participat la concertul sustinut de Lucia, Vunk si Smiley si au donat pentru a sprijini copiii vulnerabili


PDF Print
A | a
E-mail
de RalucaDinu | Miercuri, 19 decembrie 2012, 17:37 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Smiley | Foto: webPR.ro
Luni, 17 decembrie 2012, Lucia, Vunk si Smiley au cantat pentru a ajuta copiii invizibili din Romania sa aiba sansa la o viata mai buna si sa isi implineasca visele. La concertul caritabil care a avut loc la Hard Rock Cafe au participat peste 350 de persoane printre care si Andreea Marin Banica, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania. Fondurile stranse in urma concertului (5.000 de euro) vor sprijini continuarea Initiativei UNICEF Prima prioritate: niciun copil invizibil.

Copiii si parintii deopotriva s-au bucurat de o seara speciala in care au cantat, au dansat si au facut fotografii impreuna cu artistii lor preferati, ajutand in acelasi timp copiii invizibili sa aiba sansa la o viata mai buna prin achizitionarea de bilete la concert si la tombola. Publicul a castigat premii speciale din partea UNICEF, Reader's Digest si Amway la tombola organizata cu sprijinul Brigazii de Voluntari. Marele premiu a fost un tricou semnat de Gheorghe Hagi, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania. Premiul surpriza al serii a fost oferit de Smiley care a donat un tricou cu semnatura lui pentru tombola.

Prin intermediul Initiativei Prima prioritate: niciun copil invizibil, UNICEF impreuna cu partenerii sai de la nivel local si central a identificat in cele 64 de comunitati in care actioneaza 12.000 de copii invizibili si lucreaza pentru rezolvarea problemelor lor. Experienta acumulata in urma implementarii acestei initiative este folosita pentru a imbunatati politicile nationale si alocarea bugetara in beneficiul copiilor vulnerabili din intreaga tara. Mai sunt insa sute de mii de copii invizibili in Romania care au nevoie de sprijin ca sa ramina alaturi de parintii lor, sa aiba acces la servicii medicale si sa mearga la scoala. 

Partenerul principal in organizarea concertului caritabil a fost gazda noastra: Hard Rock Cafe. Magic FM, Acasa.ro, Adevarul, Be Where, Business Magazin, Business Woman, Click, Click pentru femei, Cristina Bazavan, Comunicate de Presa, CSR Media, Elle, Forbes, Gala Societatii Civile, www.gingergroup.ro, Metropotam.ro, Noemi Revnic, Romania Pozitiva, Ziarul Financiar si 121.ro ne-au sprijinit in promovarea evenimentului. De asemenea, multumim pentru sprijin Best Event, Amway, Reader's Digest si Brigazii de Voluntari.
  319 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings