newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Praktiker Romania aduce spiritul Craciunului la centrul de copii Sf. Iosif


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Luni, 17 decembrie 2012, 18:09 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Decoratiuni Praktiker_atelierele Praktik MiniMe (1) | Foto: webPR.ro
Praktiker Romania aduce spiritul Craciunului in Casa de PresŸcolari nr. 3 "Sfantul Iosif"€ din BucuresŸti. Pe 19 decembrie, retailerul de DIY va impodobi intregul centru cu decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna sŸi le va darui celor mici surprize din partea lui MosŸ Craciun.

"Copiii de la Casa de PresŸcolari nr. 3 "€žSfantul Iosif"€ au fost mult timp privati de una dintre cele mai mari bucurii din pragul sarbatorilor de iarna: impodobirea bradului. Fondurile reduse ale centrului acopera, de obicei, alte prioritati sŸi necesitati ale celor mici sŸi nu sunt niciodata suficiente pentru astfel de lucruri. Prin urmare, ne-am gandit ca anul acesta sa sarbatorim Craciunul impreuna, in adevaratul sens al cuvantului. Pe langa decorarea centrului sŸi impodobirea bradului, MosŸ Craciun ii va bucura pe cei mici cu tot felul de surprize."€, declara Raluca Mitroi, Senior Advertising Specialist Praktiker Romania.

De la copii pentru copii

O parte din decoratiunile oferite Casei de PresŸcolari nr. 3 "€žSfantul Iosif"€ vin cu propria lor poveste. IŽn urma atelierelor de Craciun "€žMiniMe Praktik"€, organizate de Praktiker Romania in parteneriat cu Fundatia "€žNadia Comaneci"€, 48 de copii au creat decoratiuni de brad, prin tehnica Quilling. Scopul acestor ateliere a fost, pe de-o parte, dezvoltarea creativitatii sŸi a abilitatilor practice ale copiilor sŸi, pe de alta parte, responsabilizarea lor sociala.

In perioada 8 -€“ 16 decembrie au avut loc 4 ateliere de creatie gratuite, la sediul Fundatiei "€žNadia Comaneci"€. Participantii au avut ocazia sa invete de la cei mai buni specialisŸti in Quilling cum sa rasuceasca hartia, pentru a obtine braduti, MosŸ Craciuni, stelute sŸi alte decoratiuni de brad. Copiii implicati in acest proiect, cu varste cuprinse intre 7 sŸi 12 ani, au sŸtiut inca de la inceput ca tot ceea ce ei creeaza va fi ulterior donat unei case de copii.

"€žAtelierele MiniMe Praktik, organizate de noi impreuna cu Praktiker Romania, incep sa devina traditie. Daca in vara am invatat copiii cum sa-sŸi personalizeze lucrurile, acum ne-am hotarat sa imbinam actiunile creative cu cele caritabile. Nu exista satisfactie mai mare pentru noi decat atunci cand ii vedem pe cei mici daruind pentru copiii mai putin norocosŸi decat ei. Suntem incantati sa sustinem Praktiker Romania in acest demers."€, sustine Iuliana Roca, Project Manager Fundatia "€žNadia Comaneci"€.
  384 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings