newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: UNICEF: sunt sute de mii de copii vulnerabili in Romania care au nevoie de sprijin. Lucia, Vunk si Smiley canta pentru a-i ajuta!


PDF Print
A | a
E-mail
de RalucaDinu | Vineri, 14 decembrie 2012, 13:43 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Concert UNICEF Hard Rock Cafe (2) | Foto: webPR.ro

Stiati ca:  Fiecare copil are dreptul sa creasca alaturi de familia sa, dar 1 din zece copii din Romania este in pericolul de a fi parasit de catre familia lui?,   Impreuna putem preveni violenta asupra copiilor, dar 1 din 10 copii din tara noastra este in pericol sa fie victima a violentei?Actionand in comunitate putem preveni, in cel putin 85% din cazuri, violenta asupra copiilor sau parasirea lor de catre parinti? Datorita Initiativei Prima prioritate: niciun copil invizibil, 12.000 de copii cresc alaturi de parintii lor si sunt protejati impotriva diferitelor forme de violenta. Mai sunt insa sute de mii de copii in Romania care au nevoie de sprijin ca sa poata creste alaturi de parintii lor, sa poata merge la doctor si la scoala?

€

Toti copiii isi doresc sa creasca alaturi de parintii lor. Acesta este un drept fundamental si o dorinta pe care impreuna o putem transforma in realitate si pentru sutele de mii de copii vulnerabili din Romania. Ma bucur si le multumesc lui Smiley, Vunk si Luciei ca ne-au oferit sprijinul cantand pentru copii”, a declarat Sandie Blanchet, Reprezentant UNICEF in Romania. “Copiii cresc, se dezvolta, invata si devin tineri responsabili atunci cand se bucura de afectiune si de atentie din partea parintilor. Impreuna le putem oferi aceasta sansa", a completat, Sandie Blanchet.

Lucia, Vunk si Smiley vor canta pentru a ajuta copiii invizibili din Romania sa aiba sansa la o viata mai buna si sa isi implineasca visele. Ei vor sustine un concert caritabil luni, 17 decembrie 2012, ora 20:30, la Hard Rock Café. Fa-ti un cadou de Craciun, tie si celor dragi. Bucura-te de un concert frumos si ajuta copiii care au nevoie de sprijin!

Invitatiile pot fi obtinute direct de la Hard Rock Cafe in schimbul unei donatii pentru copii. In timpul concertului, publicul poate participa la o tombola cu premii speciale din partea UNICEF si a partenerilor sai. Marele premiu este un tricou semnat de Gheorghe Hagi, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania.

Prin intermediul Initiativei Prima prioritate: niciun copil invizibil, UNICEF impreuna cu partenerii sai de la nivel local si central a identificat in cele 64 de comunitati in care actioneaza 12.000 de copii invizibili si lucreaza pentru rezolvarea problemelor lor. Experienta acumulata in urma implementarii acestei initiative este folosita pentru a imbunatati politicile nationale si alocarea bugetara in beneficiul copiilor vulnerabili din intreaga tara. Copiii invizibili sunt copii care nu au acte de identitate, care nu pot merge la doctor si la scoala, sunt copii care sunt victime ale violentei sau care sunt in pericolul de a fi parasiti de parintii lor.

Partenerul principal in organizarea acestui concert este gazda noastra: Hard Rock Cafe. Magic FM, Acasa.ro, Adevarul, Be Where, Business Magazin, Business Woman, Click, Click pentru femei, Cristina Bazavan, Comunicate de Presa, CSR Media, Elle, Forbes, Gala Societatii Civile, www.gingergroup.ro, Metropotam.ro, Noemi Revnic, Romania Pozitiva, Ziarul Financiar si 121.ro ne sprijina in promovarea evenimentului. De asemenea, multumim pentru sprijin Best Event.

 

Despre UNICEF Romania

UNICEF este prezent in Romania si in alte 190 de tari si teritorii pentru a promova supravietuirea si dezvoltarea copiilor din perioada copilariei mici pana la adolescenta. In Romania, UNICEF lucreaza  impreuna cu Guvernul, Parlamentul, autoritati locale, societatea civila, sectorul privat, parteneri nationali si internationali si cu mass media pentru a asigura accesul tuturor copiilor la educatie timpurie de calitate si la scoala, pentru protejarea adolescentilor si monitorizarea drepturilor copilului, pentru protectie sociala si pentru mobilizarea de resurse in beneficiul copiilor.  UNICEF este sustinut financiar integral prin contributiile voluntare ale persoanelor fizice, corporatilor, fundatiilor si a guvernelor.

 

 


 Citeste mai multe despre     | 
  297 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings