newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: S-a deschis cel mai mare restaurant KFC


PDF Print
A | a
E-mail
de OnMedia | Joi, 8 noiembrie 2012, 11:56 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

La sfarsitul lunii octombrie, compania KFC a inaugurat in Baku, Azerbaijan, cel mai mare restaurant din lume. Cu o suprafata de 1600 m patrati, restaurantul are peste 300 de locuri si isi asteapta clientii cu cele mai cunoscute produse din piept de pui.

KFC a investit in restaurantul din Baku 3 milioane de euro si se preconizeaza ca va vinde aproximativ 1,4 milioane de meniuri pe an. Noul restaurant este construit ca urmare a renovarii unei cladiri a garii Sabunchu, una dintre cele mai mari si mai frumoase cladiri din aceasta zona, construita in 1926.

KFC Baku a devenit al 202-lea restaurant KFC din Rusia si CSI si pana in prezent este restaurantul cu cea mai mare suprafata dintre cele peste 18.000 de restaurante detinute de KFC in 120 de tari.

In Romania, KFC a deschis peste 40 de restaurante, dintre care 3 restaurante de tip trive thru la Sibiu, Arad si Iasi, ultimele doua deschise chiar anul acesta.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atat in Bucuresti, cat si in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov si unul in Republica Moldova.
  173 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings