newsletter rss
HotNews.ro

webrelease: Ultimele 6 zile de inscrieri in competit›ia Galei Persoanelor cu Dizabilitat›i


PDF Print
A | a
E-mail
de ActiveWatch | Luni, 5 noiembrie 2012, 10:34 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

ImPhoto (342) | Foto: webPR.ro
Angajatorii abilitatii - adresata companiilor sau institutiilor care au angajat persoane cu dizabilitati si/sau s-au implicat in incluziunea lor pe piata muncii. Aceasta categorie are ca scop incurajarea initiativelor de angajare a persoanelor cu dizabilitati pe piata libera a muncii, dar nu numai.

Porti deschise - adresata companiilor sau institutiilor care si-au accesibilizat sediile sau au adaptat locurile de munca pentru persoanele cu dizabilitati. Pot candida la aceasta categorie organizatii publice sau private care s-au implicat in facilitarea miscarii persoanelor cu dizabilitati in spatii publice, a transportului public, a accesului la cladiri publice.

Promoveaza abilitatea - adresata comunicatorilor care au promovat subiecte pentru constientizarea problemelor, nevoilor si potentialului pe care le au persoanele cu dizabilitati in societate, care au promovat persoane-model din aceasta categorie sau care au realizat o platforma de comunicare sau o campanie pentru respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati si/sau pentru a se adresa nevoilor acestora.

Oameni cu desavarsire - adresata persoanelor cu dizabilitati ale caror realizari in educatie si scoala au dat la o parte barierele impuse de societate si au schimbat mentalitati despre dizabilitate. Aceste persoane pot deveni, prin realizarile lor, un model de urmat pentru ceilalti.

Scoala tuturor abilitatilor - adresata unitatilor de invatamant de masa care au integrat persoane cu dizabilitati si care au proiecte de integrare a copiilor sau tinerilor cu dizabilitati in sistemul de invatamant de masa.

Eveniment organizat de ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si Fundatia Motivation Romania, alaturi de Fundatia Vodafone Romania si Dedeman.

Coproducator: TVR1

Finantator: CEE Trust

Parteneri media: Radio Guerrilla, Adevarul, Click!, Click! pentru femei, Click! Sanatate, OK Magazine, Tango, Gazeta Sporturilor, Kamikaze, 24 FUN, IGLOO, Cariere, HRManager, Oops Media.

Parteneri media online: Hotnews.ro, SmartWoman.ro, BestJobs.ro, PromoAfaceri.ro, Romaniapozitiva.ro, Money.ro, B365.ro, CSRMedia.ro, StartEvo.ro, TOTB.ro, Spectacular, CodPress.

Eveniment sustinut de: Special Olympics Romania, Media Image, Sovis Print, NouMax, Banca Transilvania, BCR, EximBank, Fundatia Valvis, Murfatlar, Hellenic - Coca Cola, Pozitiv Film.

Multumim pentru ajutor si sfaturi bune pritenilor si comunicatorilor nostri: Catalin Stefanescu, Diana Pascal, Aurel Badea, Dana Moraru, Liana Damian, Gina Stroian, Maria Draghici, Electric Brother, Nor Zeatic, Laura Sgarcitu, Gabi Molotov & Molotov Cocktail, Christina Costa, Lucia, Roxana Bursuc, Diana Mihai, Bogdan Stanisor, Cosmin Dumitru, Razvan Popescu, Scoala de role AMB, ARIOT, Marta si Anca Banescu, Bogdan Teodor Olteanu, Elena Petrica, Serban Tiganas, Mugur Ciumageanu, Simona Tache, Oana Bratila, Daniela Tontsch, Cristinel Capus, Valentina, Dan Bratu, Serban Nicolescu, Dani Matei, Dorina si Vlad Stamate, Ortansa Moraru si prietenii de la Arto.
  363 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings