newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: UNICEF: Copiii au nevoie de Prieteni UNICEF!


PDF Print
A | a
E-mail
de RalucaDinu | Luni, 29 octombrie 2012, 13:41 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Mesager UNICEF | Foto: webPR.ro
Impreuna cu partenerii sai, UNICEF lupta pentru ca toti copiii lumii sa fie hraniti corespunzator, sa creasca sanatosi alaturi de familiile lor, sa fie protejati impotriva violentei, exploatarii, abuzului si a neglijarii, sa aiba acces la educatie si sa se poata dezvolta la potentialul lor maxim.

Pentru a sustine aceste eforturi, Reprezentanta UNICEF in Romania continua campania Prietenii UNICEF in intervalul 22 octombrie - 23 decembrie 2012 in 66 de sucursale BRD - Groupe Societe Generale din Iasi, Constanta, Ploiesti si Oradea. Scopul acestei campanii este de a convinge clientii BRD - Groupe Societe Generale sa devina  Prieteni UNICEF, adica donatori lunari pentru copii. Astfel, UNICEF poate ajuta pe termen lung copiii dezavantajati din Romania, dar si din intreaga lume, bazandu-se pe un venit constant si putand planifica interventiile mai eficient si pe perioade mai lungi de timp, cu efecte durabile si sustenabile.

Persoanele fizice si juridice care au un cont curent deschis la BRD - Groupe Societe Generale pot sprijini lunar copiii vulnerabili din Romania si din intreaga lume cu o donatie lunara, fara niciun comision nici pentru ei, nici pentru UNICEF si fara sa fie nevoie sa mearga de fiecare data la banca. Pe site-ul www.unicef.ro, puteti consulta lista sucursalelor unde va puteti intalni cu mesagerii UNICEF. Acestia sunt foarte usor de recunoscut: au o legitimatie stampilata, o mapa de prezentare a proiectelor UNICEF si nu cer niciodata bani in numerar. Puteti verifica daca cineva face parte din echipa noastra sunand la 021/201 78 43 sau trimitand un email la adresa mimarin[at]unicef.org.

Ce poti sa faci ca Prieten UNICEF? Poti ajuta un copil sa mearga la scoala, poti hrani un copil malnutrit si astfel sa il ajuti sa supravietuiasca, poti proteja copiii impotriva unor boli grave sau poti ajuta un copil sa creasca alaturi de familia lui.

O donatie cat de mica reprezinta sansa la o viata mai buna pentru un copil din Romania sau din alt colt al lumii! UNICEF multumeste BRD - Groupe Societe Generale pentru tot sprijinul acordat in desfasurarea campaniei Prietenii UNICEF. Pana acum, peste 3.000 de persoane au decis sa sprijine copiii din Romania si din intreaga lume devenind Prieteni UNICEF!

Despre UNICEF Romania

UNICEF este prezent in Romania si in alte 150 de tari pentru a promova supravietuirea si dezvoltarea copiilor din perioada copilariei mici pana la adolescenta.In Romania, UNICEF sustine drepturile copiilor prin programe de sanatate si nutritie, educatie de calitate, precum si prin protectia copiilor impotriva violentei, neglijentei si HIV/SIDA. UNICEF este sustinut financiar integral prin contributiile voluntare ale persoanelor fizice, corporatilor, fundatiilor si a guvernelor.

 

Despre BRD-Groupe Societe Generale

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a patra capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Groupe Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.
  198 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings