newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Eleganta, rafinament si arta la Valentine's Day Charity Ball


PDF Print
A | a
E-mail
de blueheron | Vineri, 3 februarie 2012, 1:52 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Sambata, 11 februarie, la Hotel Pullman World Trade Center va avea loc Valentine's Day Charity Ball 2012, editie jubiliara care marcheaza 10 ani de activitate ai fundatiei Blue Heron. Evenimentul va fi o gala a generozitatii, frumusetii, elegantei si bunului gust. Fundatia Blue Heron a pregatit invitatilor sai momente de exceptie, prezentari de tinute de lux si bijuterii unicat.

Vestimentatiile exclusiviste si creatiile celor mai talentati bijutieri vor fi puse in valoare de finalistele competitiei Miss Universe Romania. Familiarizate atat cu lumina reflectoarelor, cat si cu sustinerea cauzelor societaƒtii civile prin activitati de voluntariat, tinerele s-au implicat activ in organizarea momentelor dedicate modei care vor face parte din programul Valentine's Day Charity Ball.

Valentina Ionescu, vedeta TVR, isi aduce contributia si la aceasta editie, ca in fiecare an, atat la organizarea galei, cat si in calitate de prezentator, ea fiind gazda invitatilor in seara de 11 februarie.

"Sunt mandra sa fac parte din echipa de organizare a Valentine's Day Charity Ball si sa prezint balul pentru cea de a cincea oara. Am remarcat schimbarea pe care activitatea fundatiei o aduce in viata tinerilor dezavantajati din Romania, iar asocierea Organizatiei Miss Universe Romania cu acest proiect contribuie la schimbarea mentalitatii potrivit careia frumusetea este incompatibila cu inteligenta si implicarea reala
 in cauzele societatii civile. Atat la nivel personal, cat si prin intermediul Miss Universe, sustin demersurile fundatiei si multumesc fondatorilor Blue Heron pentru faptul ca au investit un milion de dolari in educatia tinerilor dezavantajati din Romania", a declarat Valentina Ionescu, Director Executiv al Organizatiei Miss Universe Romania si prezentator TVR.

Iubitorii de artavor avea oportunitatea de a achizitiona piese din colectii exclusiviste oferite in cadrul Valentine's Day Charity Ball de catre Artmark, partener al evenimentului si in anul 2012.

Andreea Marin Banica, laureata a distinctiei Forget-Me-Not pentru anul 2012, va fi prezenta la eveniment si se alatura pe aceasta cale cauzei umanitare sustinuta de fundatia Blue Heron.

De la colectii de arta exclusiviste la prezentari de moda si momente muzicale oferite de artisti de renume, oaspetii Valentine's Day Charity Ball vor avea sansa si in acest an sa se bucure de un intreg spectru al elegantei, rafinamentului si frumusetii. Prin prezenta si sustinerea oferita de participanti, Fundatia Blue Heron va oferi 50 de burse universitare suplimentare in anul urmator. Pana in prezent, programul de burse universitare Blue Heron a sprijinit 160 de tineri provenind din centrele de plasament din Romania, 60 dintre acestia fiind in prezent absolventi si aflandu-se la inceputul unor cariere promitatoare. 
  409 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings