newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Abstract Soul, o noua colectie SJD by Anca Popea


PDF Print
A | a
E-mail
de Popea | Marţi, 28 septembrie 2010, 13:09 webReleases | Beauty

AbstractSoul | Foto: webPR.ro
Sfera Jewelry Design by Anca Popea lanseaza "Abstract Soul", o noua colectie de bijuterii de autor, interpretari libere sau inspirate in cea mai mare parte de expresionismul abstract. O abordare indrazneata, proaspata, lipsita de inhibitii si care te invita la un exercitiu de  memorie si imaginatie.

"Abstract Soul" cuprinde doua mini-colectii, una de coliere si alta de cercei, abordand cateva  teme compacte si restrangand gama de culori de baza la rosu, albastru, portocaliu, cu accente de negru, maro si alb fosforescent. Piesele pot fi imbinate in seturi complete, colier-cercei, si lasa posibilitatea combinarii lor multiple, propunand purtatoarelor un joc la limita dintre imaginatie si alegere. O colectie de forme suprinzatoare, in care vom descoperi flori abstracte cu petale din orez,  forme geometrice indulcite de spirale vegetale, curcubee descriind semilune translucide, spirale cosmice si stele-flori. De remarcat piesele fosforescente in intuneric, perfecte pentru a fi purtate in spatii de spectacol, fara lumina naturala.

"Abstract Soul" este cea de-a 5 colectie lansata de SJD by Anca Popea si poate fi vizionata aici:

Colectiile SJD by Anca Popea se adreseaza femeilor tinere, active, care prin accesoriile pe care aleg sa le poarte fac o declaratie de atitudine si stil, asumata, voit provocatoare, dar mereu consistenta.

Pentru fetele care iubesc culorile si vor sa isi afirme aceasta alegere, designerul Anca Popea a creat colectia ONE, cu piese care iau forme vesele, multicolore, jucause. Iar pentru cei care sunt si traiesc ROCK, designerul a realizat colectia cu acelasi nume, cu accente indraznete de negru si albastru electric si aplicatii inedite de boabe de cafea. Cea de-a treia colectie, SHINE, a celebrat soarele si reflexele luminii pe care piesele le aduc pe chipul celor care le poarta. GRAFISME, a patra colectia, a propus interpretari libere ale formelor geometrice, mizand pe valentele stilistice ale liniei si punctului.

 Citeste mai multe despre   
  412 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings