newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Soap Mill in magazinul Zu&Za din centrul Bucurestiului


PDF Print
A | a
E-mail
de SoapMill | Miercuri, 28 iulie 2010, 14:36 webReleases | Beauty

Zu&Za Handmade este cel mai mare magazin din Romania cu produse autentic romanesti. Magazinul si-a deschis portile miercuri, 28 iulie 2010, la ora 12.00.

Cu o suprafata generoasa, de aproximativ 170 metri patrati, prietenii si partenerii nostri va asteapta in centrul Bucurestiului, pe Bd. Regina Elisabeta nr. 25, la doar cinci minute de Piata Universitatii, vis-a-vis de Casa Armatei.

Echipa Soap Mill este onorata sa fie prezenta in acest magazin deosebit, ce se constituie ca o pata de culoare si inedit in peisajul bucurestean. Veti gasi acolo produsele noastre cosmetice 100% naturale, puteti mirosi, testa si aprecia eforturile noastre de a crea produse cu adevarat naturale. De asemenea, puteti plasa comenzi virtuale pentru anumite produse care nu sunt pe stoc, puteti rasfoi catalogul Soap Mill personalizat si puteti beneficia de intregul suport al personalului Zu&Za. In viitorul apropiat, oferta Soap Mill se va imbogati cu noile accesorii pentru toaleta si baie marca proprie, precum si cadouri sau aranjamente naturale.

Echipa Soap Mill ofera gratuit, special pentru aceasta lansare si pentru fiecare cumparator, cate un mini sapun natural ambalat in saculet organza. Stocul este limitat, insa este modalitatea noastra de a sarbatori impreuna cu voi si cu prietenii de la Zu&Za si de a va multumi pentru increderea acordata de-a lungul timpului.

Echipa Soap Mill ureaza Echipei Zu&Za sa aiba succes si ii multumeste pentru tot efortul depus in ultima perioada!

 Citeste mai multe despre     | 
  963 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by