newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Shine - noua colectie Sfera Jewelry Design by Anca Popea


PDF Print
A | a
E-mail
de Meda Popea | Marţi, 22 iunie 2010, 12:12 webReleases | Beauty

colier10 | Foto: webPR.ro
Colectia Shine este semnata de designerul Anca Popea si celebreaza vara si stralucirea soarelui.

Shine cuprinde cercei si coliere unicat in care regasim simbolistica soarelui (forme spiralate, cercuri, semicercuri si sfere), a labirintului, dar si a infinitului, la care se adauga forme volumetrice ale benzii lui Moebius, care se suprapun si se intersecteaza intr-o geometrie cosmica si luxurianta. Piesele spun povesti despre timp si spatiu ce se cer descifrate in plina lumina, in rezonanta cu chipurile celor care le poarta.

Shine celebreaza soarele, dar si culorile bogate ale pamantului, imbratisate de lumina: verdele pur sau amestecat cu tonuri de gri si negru, violetul mineral, rosul copt si albastrul-topaz. Reflexele luminii sunt incorporate in conceptul pieselor prin sutele de aplicatii de margele multicolore, transparente sau metalizate.

Shine: o colectie pentru persoane exuberante, vesele si entuziaste, care stiu ca frumosul vine din trairea clipei si din detaliul semnificativ. Piesele colectiei Shine le puteti viziona aici.

Sfera Jewelry Design  se afla la a treia colectie de bijuterii. Pentru fetele care iubesc culorile si vor sa isi afirme aceasta alegere, designerul Anca Popea a creat colectia ONE, cu piese care iau forme vesele, multicolore, jucause. Iar pentru cei care sunt si traiesc ROCK, designerul a realizat colectia cu acelasi nume, cu accente indraznete de negru si albastru electric si aplicatii inedite de boabe de cafea.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  384 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings