newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Allergan si dr. Calin Dobos au organizat Botox party - pentru un ten vesnic tanar


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactie | Vineri, 4 decembrie 2009, 16:21 webReleases | Beauty

Botox Party | Foto: Creative Ideas
Joi, 3 decembrie 2009, am dat startul sezonului de petreceri cu una incendiara, insa de aceasta data dedicata numai doamnelor si domnisoarelor. Ne-am gandit sa urmam zicala: Girls just wanna have fun si astfel sa organizam un Botox Party. La evenimentul organizat de Allergan si dr. Calin Dobos au luat parte mai multe vedete, printre care Gina Pistol, Nico, Tania Budi, Simona Balanescu, iar cel mai indraznet care a dorit sa plece acasa mai tanar a fost renumitul designer, Stephan Pelger.

Conceptul petrecerii a luat nastere pentru prima data in Statele Unite ale Americii si este din ce in ce mai des intalnit in lume. De obicei, o "veterana" a tratamentului isi invita acasa prietene si se simt bine impreuna infrumusetandu-se cu ajutorul injectiilor cu Botox, acesta nemaifiind doar brandul legendar al vedetelor de la Hollywood ci poate fi folosit de oricine intr-un mediu prietenos.

Botoxul este produs de compania americana Allergan si a fost declarat in anii 2002 si 2003 cel mai popular tratament estetic de catre Asociatia Americana de Estetica Medicala. In Romania, Allergan a lansat oficial anul acesta produsul Botox, utilizat in Europa sub denumirea de Vistabel.

Compania Allergan impreuna cu Dr. Calin Dobos, chirurg estetician la clinica Hyperion (Galati), au pregatit o dupa-amiaza minunata intr-un cadru intim si placut, respectiv intr-unul dintre cele mai atragatoare spauri din Bucuresti - Eden Spa.

Allergan este o companie care produce produse farmaceutice la nivel global. Allergan dezvolta si comercializeaza produse pentru oftalmologie, neurologie, dermatologie si alte domenii care satisfac dorinte medicale nedescoperite si imbunatatesc viata pacientilor.
Numele BOTOX (R) este o marca inregistrata si o proprietate farmaceutica detinuta de Allergan, inregistrata in SUA si in alte 90 de tari printre care si Uniunea Europeana. BOTOX (R) identifica toxina botulinica de tipul A care este comercializata de catre Allergan.

Dr. Calin Dobos este medic specialist in chirurgie faciala si chirurgie plastica avand competenta in laser chirurgical. Si-a inceput activitatea profesionala de la varsta de 19 ani, fiind student la medicina si aflandu-se mereu in preajma unora dintre cei mai buni medici de la care a invatat permanent.

Absolvent al Facultatii de Medicina Generala (1998) si al Facultatii de Stomatologie (2000) din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Tg-Mures, a efectuat stagii de chirurgie in centre universitare: Tg-Mures, Iasi, Bucuresti, Cluj, Galati si a fost Asistent Universitar la Catedra de Chirurgie Maxilo-Faciala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” din Iasi. Din 2000 lucreaza in Clinica Hyperion din Galati.

Este doctorand sub conducerea Prof. Dr. Aurel Nechita – decanul Facultatii de Medicina din Galati si Asistent Universitar al Facultatii de Medicina din Galati, la Catedra de Chirurgie Plastica si la Catedra de Chirurgie Maxilo-Faciala. A efectuat stagii de formare in chirurgia cosmetica in clinici private din: Italia, Franta, Austria, Spania, S.U.A, Canada, Anglia, Suedia, E.A.U.

“Prezenta mea la aceste congrese si intrand in contact cu medici din alte tari, m-a ajutat foarte mult deoarece asimilez foarte repede informatiile si tehnologiile noi pe care le pot aduce si la noi in tara, doar in cazul in care acestea sunt eficiente pentru pacientii din Romania”, declara dr. Calin Dobos.

Evenimentul se desfasoara in cadrul Eden Spa, primul dayspa din Bucuresti, centru care iti ofera rasfat si relaxare departe de agitatia cotidiana prin intermediul celor peste patruzeci de tratamente naturale si alte servicii de relaxare, intretinere si infrumusetare administrate de o echipa profesionista. Botox party-ul organizat de catre Allergan impreuna cu dr. Calin Dobos s-a desfasurat in cadrul Eden Spa tocmai pentru faptul ca reprezinta un loc de relaxare, ambianta fiind una propice evenimentului.

Pentru mai multe informatii:
Creative Ideas- Agentia de PR a companiei Allergan
Catalina Naftanaila- Pr Specialist
E-mail: catalina.naftanaila@creativeideas.ro
Telefon: 0721.296.106

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1457 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings