newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Precious, noul sapun natural lansat de Soap Mill


PDF Print
A | a
E-mail
de SoapMill | Marţi, 27 octombrie 2009, 16:26 webReleases | Beauty

IMG_5486 | Foto: SoapMill
Soap Mill, marca de sapunuri naturale 100% proaspat lansata pe piata romaneasca, va lansa pe 15 Noiembrie 2009 o noua gama de produse, Precious.

Gama Precious cuprinde sapunuri naturale Soap Mill cu cate un pandativ CRYSTALLIZED - Swarovski Elements in interior. Bijuteriile sunt oferite de Sophie Concept, partenerii Soap Mill in acest proiect. Inelul pandativului este din argint, iar cristalul este alb translucid, nobil, de 12 mm. Gama Precious va fi realizata in serie limitata, numai 20 de sapunuri naturale Soap Mill vor avea in interior un pandativ. Un cadou perfect pentru orice doamna sau domnisoara, un sapun natural Soap Mill cu un pandativ CRYSTALLIZED - Swarovski Elements in interior.

Soap Mill multumeste partenerilor de la Sophie Concept, pentru ca au acceptat aceasta originala provocare, de a crea impreuna un sapun unic in lume, sapunul natural "Precious".

Pe data de 15 septembrie 2009, marca de sapunuri naturale Soap Mill a fost lansata pe piata romaneasca. Dorinta producatorilor este ca odata cu lansarea unor produse 100% naturale, lumea sa constientizeze importanta acestora in viata de zi cu zi. De aceea, sapunurile Soap Mill nu contin chimicale, conservanti sau coloranti, ingredientele fiind doar uleiuri vegetale, uleiuri esentiale si adaosuri de plante, flori si fructe. Orice persoana, cu orice tip de piele, poate folosi in siguranta produsele Soap Mill, deoarece acestea sunt ecologice si biodegradabile. Beneficiile oferite de fiecare ulei in parte contribuie la ingrijirea pielii si parului in mod natural, oferind hidratarea necesara in fiecare zi. Toate produsele sunt avizate la Ministerul Sanatatii. Analizele sunt efectuate la un prestigios laborator independent, iar rezultatele sunt in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

Gama de produse Soap Mill cuprinde sapunuri pentru corp, ten si par 100% naturale, fara conservanti, fara chimicale, fara coloranti. Sapunurile Naturale Soap Mill sunt vegetale, ecologice, biodegradabile si va ingrijesc pielea asa cum alte produse nu o pot face.

Incearca si tu singurul sapun natural cu adevarat!

Contact:

Echipa Soap Mill
Telefon: 0744.132.796, 0744.189.803
Email:  office[at]soapmill.ro
Website: www.soapmill.ro, sapunnatural.blogspot.com

 Citeste mai multe despre     | 
  670 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings